Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Nederland - Limburg - Walem

Aanbieder: Bungalowpark Schin op Geul Roompot

Bungalowpark Schin op Geul

In een heuvelachtige natuuromgeving van Zuid-Limburg vind je Roompot Bungalowpark Schin op Geul. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen naar het schitterende Geuldal en kunnen de echte shop-a-holics een bezoekje aan de winkelstad Maastricht brengen. Zin in een lekker diner? Op het park kun je een barbecue huren om een echt vakantiemaal klaar te maken!

Geen tijd om je te vervelen

Tijdens je vakantie bij Roompot Bungalowpark Schin op Geul heb je geen tijd om jezelf te vervelen. Er zijn volop activiteiten en faciliteiten op en rondom het park. In de directe omgeving vind je bijvoorbeeld een manege waar je verschillende soorten paarden kunt bekijken of als je dat wilt een rondje mee kunt rijden. Ook vind je in dezelfde buurt een skimogelijkheid, waarmee je de kou kunt opzoeken, terwijl het buiten warm is. Als je meer behoefte hebt aan activiteiten op het park, kun je met het gezin gaan bowlen of een balletje slaan op de tennisbaan. 

Kies je eigen vakantieverblijf

Als je een vakantie bij Roompot Bungalowpark Schin op Geul boekt, kun je voor een vakantieverblijf kiezen die bij jouw behoeften aansluit. De bungalows op dit park zijn geschikt voor 2 tot en met 12 personen. Zo kun je er voor kiezen om hier saampjes of met een grote groep te verblijven. Het park biedt ook kindvriendelijke bungalows aan. In deze bungalows vind je kinderspeelgoed waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken en een slaapkamer met een kinderbed, zodat je kindje veilig kan slapen.

Alle accommodaties van Bungalowpark Schin op Geul: Bekijk nu >
Bekijk Bungalowpark Schin op Geul

Home > Vakantieparken > Bungalowpark Schin op Geul