Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Cape Helius

Cape Helius

Nederland - Zuid-Holland - Hellevoetsluis

Aanbieder: Cape Helius Roompot

Cape Helius

Aan de Zuid-Hollandse historische vestigingsstad Hellevoetsluis vind je het vakantiepark Cape Helius. Hier kun je een romantische wandeling maken over het nabijgelegen strand en geniet je tijdens een avontuurlijke fietstocht van de prachtige natuur om je heen. Bij Cape Helius kun je je bootje aanleggen in de jachthaven en deze heeft ook een promenade en strand aan het Haringvliet. Dat is wel zo makkelijk!

Verschillende soorten accommodaties

Als je bij Cape Helius boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties, zodat je een verblijf kunt kiezen die bij jouw behoeften aansluit. Veel van deze accommodaties zijn kortgeleden nog vernieuwd, waardoor deze moderniteit en luxe uitstralen. De bungalows zijn geschikt voor 4 personen en hebben een groot oppervlakte van 95 m². Je vind hier onder andere: een vaatwasser om je van gemak te voorzien, gratis wifi en een fraai uitzicht op de jachthaven. De villa's zijn voor verschillende soorten gezelschappen te boeken. Zo is de CG comfort villa geschikt voor 8 personen en beschikt deze over een traditionele sauna, maar zijn er ook villa's voor 4 personen. Deze beschikken niet over een sauna, maar hebben wel een grote tuin waar je heerlijk kunt bijbruinen. 

De omgeving ontdekken

Als je bij Cape Helius verblijft, heb je een perfecte uitvalbasis om in de buurt van alles te doen! Breng bijvoorbeeld met het hele gezin een bezoekje aan Het Arsenaal. Hier word je voorbereid op het piratenleven en doorga je een echte piratentest. Een leuk avontuur voor de kleintjes! Een leuk uitje voor met zijn tweeën is A Seal. Hier breng je een ziekenbezoek aan een zeehond en ontdek je hoe deze zeehonden opgevangen en verzorgd worden. Als ze weer gezond zijn, mogen ze terug het water in en als je geluk hebt, kun je daar bij zijn. Hoe cool is dat?

Alle accommodaties van Cape Helius: Bekijk nu >
Bekijk Cape Helius

Home > Vakantieparken > Cape Helius