Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel

Nederland - Limburg - America

Aanbieder: Center Parcs Limburgse Peel Center Parcs

Center Parcs Limburgse Peel

In het altijd rustige Limburgse America vind je op slechts 10 kilometer afstand van Venray Center Parcs Limburgse Peel. Dit park is ideaal voor koppels en gezinnen met jonge kinderen. Check de wandeltip van de dag bij de medewerkers op het park, maak een rondrit in de huifkar of neem het tegen elkaar op in Gametown. Neem na je lange dag een verkoelende duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo om je dag verfrissend af te sluiten. Dit park is het makkelijkst te bereiken met de auto. Ook kun je vanaf station Venlo de intercity naar Horst Sevenum nemen en vanaf station Horst Sevenum een taxi nemen die je voor het park af zet. 

Een breed aanbod aan restaurants

Center Parcs Limburgse Peel kent een breed aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zo kun je de ene dag kiezen voor een patatje en de andere dag voor een luxe vleesgerecht. In de lagune van de Aqua Mundo vind je bijvoorbeeld Grabber Joe's Laguna Café. Hier kun je na je wateravonturen lekker smullen van heerlijke verse sandwiches, snacks en knapperige panini's. Bij The Market Restaurant staat elke dag een All You Can Eat buffet klaar, waarbij er ook rekening is gehouden met de allerkleinsten. Zij kunnen gebruik maken van het kinderbuffet en smullen van een zelf getapt ijsje als afsluiter van de avond. Wil je de gezelligheid opzoeken? In de Market Dome kun je 's avonds genieten van een verfrissend drankje met livemuziek op de achtergrond. 

Op pad met de fiets

Wil je graag al fietsend het prachtige Limburg ontdekken? Bij Center Parcs Limburgse Peel kun je een (elektrische) Gazelle fiets huren. Als je liever door de bospadjes wilt scheuren, kun je gaan voor een (elektrische) mountainbike. Loop langs het Cycle Center voor meer informatie over fietsverhuur. Met je elektrische fiets ga je als een speer alle heuveltjes op en af, maar sjees niet te snel voorbij, want je wilt natuurlijk wel van het uitzicht kunnen genieten. Omdat Center Parcs Limburgse Peel autovrij is, is het ook gewoon heerlijk om hier een stuk onder de hoge bomen door te lopen of fietsen, en je kunt natuurlijk ook binnen 40 minuten naar Venray fietsen of de directe omgeving ontdekken. Wie weet spot je onderweg wel een das of als je geluk hebt zelfs een hert in de verte!

Alle accommodaties van Center Parcs Limburgse Peel: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Op slechts 10 kilometer afstand van Venray vind je Center Parcs Limburgse Peel.

Je kunt vanaf 15:00 uur bij de receptie Center Parcs Limburgse Peel inchecken. Dit kun je ook van tevoren online regelen. 

Je kunt tot en met 10:00 uur je sleutels bij de receptie van Center Parcs Limburgse Peel inleveren. 

Center Parcs Limburgse Peel beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs waar je onder andere ook een interactieve glijbaan en kinderbad vindt. 

Dit park is het makkelijkst te bereiken met de auto. Ook kun je vanaf station Venlo de intercity naar Horst Sevenum nemen en vanaf station Horst Sevenum een taxi nemen die je voor het park af zet.

Bekijk Center Parcs Limburgse Peel

Prijzen vergelijken

Center Parcs Limburgse Peel is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Limburgse Peel