Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Cuber Veluwe

Cuber Veluwe

Nederland - Gelderland - Hoenderloo

Aanbieder: Cuber Veluwe Roompot

Cuber Veluwe

Dit nieuwe vakantieconcept is het gevolg van een succesvolle samenwerking tussen Roompot en Break Away Concepts. Cuber Veluwe biedt een vakantie in eigen land aan in een rustige natuurrijke omgeving. Je kunt Cuber zien als een luxe designhotel, maar dan in de vorm van een vrijstaand vakantiehuisje aan de voet van Nationaal Park de Hoge Veluwe. 

Design Outdoor Suites

De luxe Cuber Outdoor Suite is dé plek voor een getaway midden in de natuur. Deze design tiny houses van 42 m² zijn geschikt voor 2 personen en zijn daarmee ideaal voor een romantisch en rustig weekendje waarbij je echt even tijd hebt voor elkaar en de omgeving! Geen receptie, speeltuinen en animatie, gewoon even pure quality time! De deur open je via de Cuber app en hiermee kun je ook de airconditioning, verlichting en zonneschermen bedienen. Niet alleen vanuit de moderne woonkamer kijk je uit op de natuur, maar zelfs vanuit de slaapkamer én vanuit de inloopregendouche met glazen plafond!

Natuurrijke omgeving

De huisjes zijn rustig gelegen aan de bosrand en hebben, zoals eerder genoemd, een geweldig uitzicht op het natuurgebied. Máár het is daarnaast natuurlijk ook leuk om op een wat actievere manier de natuur te verkennen, bijvoorbeeld wandelend of met een fiets die je bij Cuber Veluwe kunt huren. Wie weet spot jij wel een edelhert, ree, wild zwijn of vos...

Alle accommodaties van Cuber Veluwe: Bekijk nu >
Bekijk Cuber Veluwe

Home > Vakantieparken > Cuber Veluwe