Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont

Nederland - Noord-Holland - Egmond Aan Zee

Aanbieder: De Graaf van Egmont Roompot

De Graaf van Egmont

Met het bruisende Alkmaar op slechts 20 minuten afstand en het heerlijke strand voor de deur is De Graaf van Egmont de perfecte uitvalbasis tijdens jouw vakantie in eigen land. Dit vakantiepark beschikt over een zwembad met kinderbad, waardoor je hier eindeloos van waterpret geniet. Als je liever even wilt ontspannen kun je bij de sauna, die zich naast het zwembad bevindt, terecht. Ideaal om te ontspannen na een drukke dag vol activiteiten!

Al fietsend de omgeving ontdekken

We snappen dat je tijdens je vakantie graag de omgeving wil kunnen ontdekken. Omdat je hier op een centrale plek verblijft, valt er in de buurt genoeg te beleven. Huur bijvoorbeeld een (elektrische) fiets in het park om daarmee de omgeving van Egmond aan Zee te verkennen. Je kunt je eigen fietsroute via Fietsnetwerk.nl samenstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent tijdens je fietstocht. Een leuk uitje voor het hele gezin is een bezoek aan Dierenpark Hoenderdaell. Je staat hier oog in oog met verschillende soorten dieren, zoals leeuwen, bruine beren en vrolijke ringstaartmaki's. Omdat het welzijn van de dieren hier centraal staat, worden er hier vaak dieren in nood opgevangen en omdat deze later ook weer in de natuur worden teruggezet, kun je hier steeds weer nieuwe dieren bewonderen. 

Een eigen appartement

Als je bij De Graaf van Egmont boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten appartementen. Zo kun je een appartement kiezen die aansluit bij jouw wensen, zoals met hoeveel personen je het park wil bezoeken en het budget dat je te besteden hebt. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot en met 6 personen en beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie. Zo kun je hier onder andere een heerlijk bad, een balkon en gratis wifi verwachten. De E6H appartementen kennen iets meer luxe door het dakterras met loungeset. Wat een uitkomst!

Alle accommodaties van De Graaf van Egmont: Bekijk nu >
Bekijk De Graaf van Egmont

Home > Vakantieparken > De Graaf van Egmont