Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > De Katjeskelder

De Katjeskelder

Nederland - Noord-Brabant - Oosterhout

Aanbieder: De Katjeskelder Roompot

De Katjeskelder

Bij de Katjeskelder verblijf je in een leuk vakantiepark voor de gehele familie. Door de ruime keuze aan accommodaties is er altijd de perfecte villa of bungalow te vinden. Je verblijft midden in de natuur van Oosterhout en in de omgeving zijn talloze leuke activiteiten te doen. Jong en oud kunnen zich uitleven op en nabij dit mooie vakantiepark!

Familietijd

De Katjeskelder is een van de parken in Nederland waar ze je graag wat tijd met de hele familie gunnen. Hierom hebben zij niet alleen fijne verblijven voor het gezin, maar ook de perfecte villa waar je met de hele familie tot maar liefst 22 personen kunt genieten van een weekje of midweekje weg. Er zit zelfs een stoomcabine en jacuzzi bij om tot rust te komen. Je hoeft alleen nog even de gezelschapsspellen mee te nemen en jullie vakantie kan beginnen!

Boswandelingen

Omdat dit gezellige vakantiepark midden in het bos te vinden is, kunnen wandelaars hun ogen uitkijken. Als je wilt, kun je hier namelijk de hele dag wandelen en blijf je nieuwe stukken natuur tegenkomen. De Biesbosch is ook heel dichtbij en je kunt een dagje lol beleven in een van de pretparken in de buurt. Als je van winkelen houdt, is dat ook geen probleem. Daarvoor ga je een dagje naar Oosterhout of Breda en vermaak je je tussen alle moderne winkels en kun je tussendoor even neerploffen op een van de gezellige terrasjes. 

Alle accommodaties van De Katjeskelder: Bekijk nu >
Bekijk De Katjeskelder

Home > Vakantieparken > De Katjeskelder