De Soeten Haert

Zeeland - Nederland

De Soeten Haert

Als jij je volgende vakantie gepland hebt richting Renesse, dan hebben wij het perfecte vakantiepark voor je uitgezocht. Bij De Soeten Haert verblijf je direct aan het Noordzeestrand waar je veilig op een schoon strand kunt wandelen en kunt genieten van de zee. Het vakantiepark is familievriendelijk en heeft een rustige ligging. In de omgeving zijn leuke dorpjes en steden te vinden en op het park zelf is ook genoeg te doen! Koos Konijn is al met smart aan het wachten op alle jonge vakantiegangers om hen te vermaken. 

Jouw perfecte verblijf

Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven bij het vakantiepark De Soeten Haert. Zo zijn er vrijstaande bungalows, maar ook geschakelde bungalows. Mocht je als gezin met jonge kinderen komen, dan zijn er ook accommodaties die geheel kindvriendelijk gemaakt zijn. Zo hoef je je ook tijdens je vakantie niet druk te maken om scherpe hoekjes of gevaarlijke plekken in de vakantiewoning. Je kunt al verblijven vanaf 4 personen en ook met een groter gezin ben je van harte welkom. Er is voor iedereen wel een perfecte accommodatie te vinden. 

Lekker er op uit!

Tijdens je vakantie ga je natuurlijk niet alleen maar binnen zitten en na een paar dagen heb je het strand en de activiteiten op het vakantiepark wellicht ook al even gezien. Tijd voor iets anders dus! Bezoek eens het Deltapark Neeltje Jans en kijk of er toffe zeehondenshows zijn waar je voor aangemeld kan worden. Of ga een potje midgetgolfen of naar de Pannenkoekenmolen de Graanhalm! Genoeg te doen in deze omgeving en anders zijn er ook veel activiteiten op het park zelf. Zo is er fietsverhuur aanwezig en een recreatieprogramma vol leuke activiteiten.

Alle accommodaties van De Soeten Haert: Bekijk hier >
Bekijk De Soeten Haert

Prijzen vergelijken

De Soeten Haert is te boeken bij:

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen