Dormio Resort Maastricht

Nederland - Limburg - Maastricht

Aanbieder: Dormio Resort Maastricht Dormio

Dormio Resort Maastricht – Limburg

Wil je even lekker samen weg in eigen land? Boek dan een onbezorgd verblijf in een van de vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht. De regio staat bekend om haar prachtige heuvellandschap en natuurgebieden en je kunt hier dan ook heerlijk tot rust komen in de heuvels van Zuid-Limburg. Bovendien is het Vrijthof op slechts 10 minuten fietsen van Dormio Resort Maastricht verwijderd. Ontdek de Limburgse natuur, plan een uitstapje naar een van de vele leuke steden in de omgeving en geniet van de Bourgondische gastvrijheid!

Huisjes met sauna en jacuzzi

Dormio Resort Maastricht heeft diverse huisjes die je kunt boeken. Het Notarishuis, Hertogenvilla, Prinsenvilla en Herenhuis komen met een leuk extraatje: afhankelijk van je keuze kun je je terugtrekken in je eigen jacuzzi of sauna. Voor de kinderen is er ook een binnenbad met een apart gedeelte voor kinderen. Zo kunnen ze spelen met leeftijdsgenootjes terwijl je een oogje in het zijl houdt.

Borrel- en maaltijdboxen

Het Dormio Resort Maastricht heeft een aantal lekkere borrel- en maaltijdboxen samengesteld. Met deze boxen heb je alles in huis voor het ontbijt, uitgebreid diner of een gezellige borrel. Als je geen kant-en-klaar ontbijt wilt bestellen kun je ook kiezen voor een van de vele maaltijdboxen met verse ingrediënten en een bijbehorend recept, zodat je het menu zelf in je vakantiewoning kunt bereiden. Ook kun je gezellig met de familie tafelen of een drankje doen met je vrienden door middel van de borrelbox: een selectie wijnen en bieren.

Alle accommodaties van Dormio Resort Maastricht: Bekijk nu >

Home > Vakantieparken > Dormio Resort Maastricht