Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet

Aanbieder: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Dormio

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - Zeeland

Het Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw en innovatief resort waar iedereen een droomvakantie beleeft. Duurzaam, luxe, gevarieerd en een prachtige ligging aan de Zeeuwse kust; dat is het vakantiepark in een paar kernwoorden samengevat. 

Vakantiehuizen waar je u tegen zegt

Bij de aanleg van het Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is aan alles en iedereen gedacht. Zo zijn de huizen voorzien van zonnepanelen, een laadpaal voor de auto en is het volledig elektrisch. Hier kun je dus met een gerust hart vakantie vieren, met welk gezelschap je ook bent. Kom je met het hele gezin en horen daar je huisdieren ook bij? Geen probleem! Er zijn wellness huisjes voor 2, groepsaccommodaties voor de hele familie of vriendengroep, pool woningen, waterwoningen en nog veel meer. 

Veel voorzieningen in een prachtige omgeving

Op het park hoeft niemand zich te vervelen. Er is een leuk animatieprogramma voor de kinderen, restaurant met buitenterras, een zwembad, een speelstrand en zelfs een speelveld voor honden. Het Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is ook een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Het is een fantastische provincie waar ook van alles te doen en te zien is. Ga naar het strand, bewonder de waterwerken in Neeltje Jans of ga bijvoorbeeld lekker shoppen in Vlissingen.

Alle accommodaties van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad: Bekijk nu >
Bekijk Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Home > Vakantieparken > Dormio Resort Nieuwvliet-Bad