Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Nederland - Zuid-Holland - s-Gravenzande

Aanbieder: Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande Summio

Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op slechts 500 meter van het heerlijke Noordzeestrand vind je Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande. Dit park is rustig gelegen in 's-Gravenszande ligt waardoor je tijdens je vakantie in eigen land echt even helemaal tot rust kunt komen. Als je toch de gezelligheid van de grote stad wilt opzoeken, dan kan dat hier natuurlijk ook. De bruisende steden Rotterdam en Den Haag liggen namelijk op korte afstand van het park, waardoor je heerlijk cultuur kunt gaan snuiven of een nieuwe outfit kunt scoren in de binnenstad. 

Activiteiten binnen en buiten het park

Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande kent veel verschillende faciliteiten, waardoor jij je hier in ieder geval nooit hoeft te vervelen. Huur een skelter voor de kinderen, laat ze klauteren in de verschillende speeltoestellen of de speeltuin of ga zelf langs het prachtige water vissen. Hoeveel vissen ga jij vangen? Je hebt hier ook de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te huren, waarmee je de rustieke omgeving van 's-Gravenzande kunt gaan ontdekken. Omdat je hier gebruik maakt van gratis wifi kun je je fietsroute vooraf uitstippelen. Dat is wel zo handig! 

Overnacht in een bungalow

Als je bij Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande boekt, heb je de keuze uit een knusse bungalow of gerestylede villa in Caribische stijl. De bungalows zijn geschikt voor 6 personen, waardoor je dit leuke park met het hele gezin of een gezellige vriendengroep kunt bezoeken. De bungalows zijn stijlvol en knus ingericht en beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie, zoals onder andere een ruime woonkamer met eethoek, een televisie en gratis wifi. Omdat de villa's gerestyled zijn hebben deze een moderne uitstraling. Als je hier in verblijft geniet je van nog een extraatje: de villa's liggen vlak bij het strand, waardoor je zo met je voeten in het heerlijke zand staat. Wat een uitkomst!

Alle accommodaties van Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande: Bekijk nu >

Home > Vakantieparken > Summio Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande