Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Hoophuizen

EuroParcs Bad Hoophuizen

Nederland - Gelderland - Hulshorst

Aanbieder: EuroParcs Bad Hoophuizen EuroParcs

EuroParcs Bad Hoophuizen

Ben jij gek om zwemmen en watersporten? EuroParcs Bad Hoophuizen in Hulshorst is direct aan het Veluwemeer gelegen waardoor dit een perfecte plek is voor onder andere windsurfen, zeilen, suppen of gewoon lekker zwemmen. Het park heeft een watersportschool en een jachthaven, dus eigenlijk hoef je het park bijna niet af. Maar je kunt natuurlijk ook de fiets pakken en langs het water of door de bossen fietsen.

Veluwemeer en strand

Natuurlijk kun je bij het Veluwemeer allerlei watersporten beoefenen bij watersportcentrum Windy Waters, maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker niks doen en een beetje relaxen op het strand. Pak er een boekje bij of kijk naar alle watersporters, terwijl je van de warme zon geniet. Een perfecte combinatie van rust, relaxen én activiteit. Laat het weer het niet toe, dan kun je ook een duik nemen in het overdekte zwembad. Zo is er altijd wat te doen. En wil je helemaal tot rust komen, dan ga je naar het wellnesscentrum van EuroParcs Bad Hoophuizen met Finse sauna, stoombad en solarium. En helemaal leuk: je kunt deze wellnessruimte voor 2 uur privé boeken!

Voor de lekkerbekken

Heb je honger gekregen? EuroParcs Bad Hoophuizen heeft meerdere eetgelegenheden. Begin de dag met de broodjesservice voor een lekker vers ontbijtje. Tussendoor kun je terecht in de snackbar en voor een volledige maaltijd ga je naar de pizzaria of naar Restaurant Babbel Beach waar je op het grote terras bij het Veluwemeer kan genieten van een lekker drankje, lunch of diner. Dat wordt smullen!

Alle accommodaties van EuroParcs Bad Hoophuizen: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

EuroParcs Bad Hoophuizen ligt in het stadje Hulshorst in de provincie Gelderland

EuroParcs Bad Hoophuizen kent een watersportcentrum waar je verschillende watersporten, zoals windsurfen, zeilen en suppen kunt uitvoeren. 

Bij de accommodaties van EuroParcs Bad Hoophuizen kun je vanaf 15:00 uur inchecken. Als je gaat kamperen bij Droompark Bad Hoophuizen kun je vanaf 13:00 inchecken. 

Bij accommodaties dien je bij EuroParcs Bad Hoophuizen voor 10:00 uur uit te checken. Als je gaat kamperen dien je voor 12:00 uit te checken. 

In de buurt vind je Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kun je prachtig doorheen wandelen of fietsen. 

Bekijk EuroParcs Bad Hoophuizen

Prijzen vergelijken

EuroParcs Bad Hoophuizen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Hoophuizen