Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Hulckesteijn

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Nederland - Gelderland - Nijkerk

Aanbieder: EuroParcs Bad Hulckesteijn EuroParcs

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Op vakantie vlak bij de Veluwe? Wat dacht je van EuroParcs Bad Hulckesteijn dat direct aan het water van het Nijkerkernauw vanwaar je zo het Veluwemeer of het IJsselmeer opvaart of zeilt. Het is een splinternieuw recreatiepark met luxe en moderne huisjes. Ga het water op, neem een duik in het overdekte zwembad, relax in de wellness óf geniet op het terras van Brasserie De Vuurtoren.

Verschillende huisjes

EuroParcs Bad Hulckesteijn heeft diverse huisjes die je kunt huren. Afhankelijk van het aantal personen, jullie wensen en jullie budget kies je een perfect verblijf uit. Ga bijvoorbeeld voor het ruime strandhuis, een comfortabele chalet, een super-de-luxe Cube Elite mét dakterras of ga voor de LOFT waar je met maar liefst 18 mensen kunt overnachten! 

Voor de kinderen

Gaan jullie met het gezin naar EuroParcs Bad Hulckesteijn? Dan vermaken niet alleen de ouders zich op dit park, maar ook de kinderen willen niet meer naar huis. Er is een leuke speeltuin en een te gekke airtrampoline waar de kinderen lekker kunnen springen samen met hun leeftijdsgenootjes. Verder doet Bram de Bever er in de schoolvakanties alles aan om de kinderen de tijd van hun leven te geven en kunnen ze terecht in de "Droomfabriek" waar veel spelactiviteiten worden georganiseerd.

Alle accommodaties van EuroParcs Bad Hulckesteijn: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Bad Hulckesteijn

Prijzen vergelijken

EuroParcs Bad Hulckesteijn is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Hulckesteijn