Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs Bad Meersee

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet

Aanbieder: EuroParcs Bad Meersee EuroParcs

EuroParcs Bad Meersee

Vier jouw strandvakantie in eigen land bij EuroParcs Bad Meersee bij het gezellige dorpje Nieuwvliet. Hier kom je helemaal tot rust met een fijn strand op loopafstand en genoeg gezellige dorpjes en steden in de buurt. Als je wilt, kun je ook richting België gaan om ook deze omgeving te ontdekken. EuroParcs Bad Meersee ligt namelijk vlak bij de grens.

Strandvakantie in Nederland

Blijf jij dit jaar in Nederland, maar ben jij wel gek op stranden? EuroParcs Bad Meersee ligt vlak bij het strand van Nieuwvliet waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en kunt borrelen in Strandpaviljoen De Boekanier. Niet alleen heeft deze strandtent een gigantische oppervlakte van 1250 m², het heeft ook een te gekke Sky Lounge. Gaan jullie hier genieten van een lekker drankje tijdens zonsondergang?

Gezellige plaatsjes in de buurt

Ook in de buurt van EuroParcs Bad Meersee zijn veel gezellige plekken te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het middeleeuwse stadje Sluis en breng een bezoek aan het Belgische Knokke of de steden Gent of Brugge. Genoeg te doen dus op EuroParcs Bad Meersee en in de directe omgeving. Gaan jullie met zijn tweetjes Zeeuws-Vlaanderen ontdekken of gaan jullie met het hele gezin?

Alle accommodaties van EuroParcs Bad Meersee: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Bad Meersee

Prijzen vergelijken

EuroParcs Bad Meersee is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Bad Meersee