Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen

Nederland - Noord-Holland - Velsen-Zuid

Aanbieder: EuroParcs Buitenhuizen EuroParcs

EuroParcs Buitenhuizen

Met de ideale ligging tussen Amsterdam en het strand en een prachtige omgeving midden in de natuur, is EuroParcs Buitenhuizen een perfecte uitvalsbasis voor een fijne vakantie in eigen land. Of je nu van zonnen houdt, meer van de stedentrips bent, of van de sportieve activiteiten bent, in alle gevallen zul je je hier niet vervelen. Dit park is ideaal voor vermaak van het hele gezin.

Ideale ligging tussen Amsterdam en het strand

20 minuten de ene kant op en staat met je voetjes in het zand, 20 minuten de andere kant op en je staat in de bruisende hoofdstad Amsterdam. Je kunt een strandvakantie in Nederland zo makkelijk combineren met een stedentrip in eigen land. De ene dag lig je te bakken in de zon, de andere dag zit je op een terrasje in de stad. Ook Haarlem is in de buurt en is een gezellige stad om een middagje rond te slenteren. En ook voor golffanaten heeft Droompark EuroParcs een perfecte ligging, want het grootste golfterrein van Europa ligt naast het park.

Waterplezier

Bij EuroParcs Buitenhuizen kun je fietsen huren om de omgeving te ontdekken, maar er is ook een mogelijkheid om een kano te huren en het water op te gaan. In de omgeving zijn er ook mogelijkheden om een sloep te huren en op die manier je vakantie door te brengen. Tip: het is extra leuk om dit in Amsterdam of Haarlem te doen! En voor waterplezier hoef je niet per se het park af, want bij Droompark Buitenhuizen zelf kun je een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. 

Alle accommodaties van EuroParcs Buitenhuizen: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Buitenhuizen

Prijzen vergelijken

EuroParcs Buitenhuizen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Buitenhuizen