Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen

Nederland - Limburg - Belfeld

Aanbieder: EuroParcs Maasduinen EuroParcs

EuroParcs Maasduinen

Verblijf een weekend, midweek of langer in EuroParcs Maasduinen in Noord-Limburg. Door de prachtige natuur in de omgeving voelt het echt alsof je even in het buitenland bent. Fiets in de buurt, neem een duik in het binnenzwembad waarbij je de door de glazen wanden de natuur in kijkt en maak plezier op het strandje bij het natuurmeer waar je kunt zwemmen, varen en waar de kinderen kunnen klimmen in speeltoestellen in het water!

Ontbijten, lunchen en dineren

Ontbijten, lunchen en dineren, het kan allemaal bij EuroParcs Maasduinen. Er is een ontbijtservice waarbij de verse broodjes gewoon bij je huisje worden bezorgd. Maar je kunt er ook voor kiezen de broodjes in het gezellige restaurant op te eten. Voor een lekkere snack ga je naar Crazy Fries en voor een uitgebreidere lunch of diner kun je terecht bij Restaurant Sophia's Maasduinen. De lekkere pizza's, pasta's en frietjes kunnen ook bij je huisje afgeleverd worden.

Forest Lodges en Tiny Houses

Als je in EuroParcs Maasduinen verblijft, dan heb je de keuze uit verschillende soorten huisjes. Ga bijvoorbeeld voor een luxe kampeerplaats, een van de ruime bungalows of kies de schattige Tiny House, de Tiny House Plus of de prachtige Forest Lodge midden in de natuur. Zowel de Tiny Houses van EuroParcs Maasduinen als de Forest Lodges zien er van buiten schattig uit en hebben een slimme en moderne inrichting. Groot is het niet, maar je hebt alle faciliteiten die je nodig hebt!

Alle accommodaties van EuroParcs Maasduinen: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Maasduinen

Prijzen vergelijken

EuroParcs Maasduinen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Maasduinen