Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Marina Strandbad

EuroParcs Marina Strandbad

Nederland - Gelderland - Olburgen

Aanbieder: EuroParcs Marina Strandbad EuroParcs

EuroParcs Marina Strandbad

Met een fijne ligging bij zowel de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek, kun je je bij EuroParcs Marina Strandbad bijna niet vervelen. Ga eropuit met de fiets, geniet op het strandje aan de IJssel, huur een kano of neem een duik in het grote buitenzwembad. 

Vermaak bij EuroParcs Marina Strandbad

EuroParcs Marina Strandbad heeft genoeg faciliteiten om je te vermaken. Huur bijvoorbeeld een kano en geniet vanaf het water, neem een duik in het grote zwembad of ga lekker eten in Restaurant Sophia's Italian, binnen of op het terras. 

EuroParcs Marina Strandbad heeft verschillende huisjes waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de leuke Beach House, een luxere L-Cube, een schattige Tiny House of als je voordelig uit wilt zijn voor de kampeerplaats! Wil je juist voor luxe gaan en quality time met zijn tweetjes? Kies dan de Wellness Lodge met bubbelbad en sauna!

Genoeg te doen in de omgeving

Als je wat meer van de omgeving wilt zien, dan zit je ook goed bij EuroParcs Marina Strandbad. Het park ligt namelijk tussen de Veluwe, de Achterhoek én de IJsselvallei. Met de fiets kun je deze prachtige omgeving zelf ontdekken, maar je kunt er ook heerlijk wandelen. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park de Hoge Veluwe of breng een bezoek aan Belevingspark CactusOase met meer dan 2500 cactussoorten. Je kunt hier een gave fotoshoot boeken voor maar 10 euro per persoon!

Alle accommodaties van EuroParcs Marina Strandbad: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Marina Strandbad

Prijzen vergelijken

EuroParcs Marina Strandbad is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Marina Strandbad