Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet

Nederland - Noord-Holland - Noord-Scharwoude

Aanbieder: EuroParcs Molengroet EuroParcs

EuroParcs Molengroet

Vier vakantie in hartje Noord-Holland bij EuroParcs Molengroet, gelegen in het recreatiegebied Geestmerambacht. Een lekker verwarmd zwembad, een te gekke airtrampoline en genoeg te zien in de omgeving. Verblijf jij samen op dit gezellige vakantiepark of breng je het hele gezin mee voor een fijne vakantie in eigen land?

Recreatiegebied Geestmerambacht

Bij recreatiegebied Geestmerambacht is genoeg te doen. Of je nu wilt barbecueën op het dagkampeerterrein, wandelen, fietsen of paardrijden, het kan er allemaal. Ook is er genoeg waterrecreatie. Je kunt er namelijk ook zwemmen, vissen en diverse watersporten beoefenen. Bij de hippe strandpaviljoen El Chiringuito kun je terecht voor een lekkere hightea, highwine of gewoon een lekker drankje.

Faciliteiten op het park

Bij EuroParcs Molengroet zelf kun je een duik nemen in het fijne verwarmde buitenzwembad. Aan de rand van het bad zijn diverse stoeltjes en ligbedden waar je lekker kunt opdrogen in de warme zon. Ook is er een klein grasveldje waar je je handdoek kunt uitrollen. Gegarandeerd veel plezier voor het hele gezin! Voor een lekker hapje tussendoor ga je naar Gasterij | Hotel Molengroet. Laat dat lekkere gebakje maar doorkomen!

Alle accommodaties van EuroParcs Molengroet: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Molengroet

Prijzen vergelijken

EuroParcs Molengroet is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Molengroet