Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Parc Du Soleil

EuroParcs Parc Du Soleil

Nederland - Zuid-Holland - Noordwijk

Aanbieder: EuroParcs Parc Du Soleil EuroParcs

EuroParcs Parc Du Soleil (voorheen TopParken)

Zon, zee en strand in eigen land, dat kan als je een vakantiehuisje bij EuroParcs Parc Du Soleil boekt. Je fietst vanuit het park zo richting het strand waar je je de hele dag kunt vermaken. Geniet op het strand, slenter over de boulevard of neem een duik in het binnenzwembad van het park. Ideaal voor een gezellige vakantie met z'n tweetjes of met het hele gezin.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk is niet voor niets zo populair onder de toeristen. Als je hier rondloopt, krijg je gelijk een lekker vakantiegevoel. Een mooi breed strand, meerdere beach clubs en natuurlijk de gezellige boulevard met restaurantjes, terrassen en ijswinkeltjes. Je kunt ervoor kiezen om vanuit EuroParcs Parc Du Soleil naar het dichtstbijzijnde strand te gaan, daar ben je zo. Maar ook bij de boulevard ben je in ongeveer een kwartiertje fietsen. Ben jij een golfliefhebber, dan zit je hier ook goed, want de Noordwijkse Golfclub is vlakbij.

Fijne vakantiehuisjes

EuroParcs Parc Du Soleil heb je de keuze uit verschillende vakantiehuisjes. Ga voor een comfort huisje voor 4, 5 of 6 personen, de mobile home voor 6 personen of ga voor een deluxe huisje met drie slaapkamers en een gezellig terras. Welke huisje je ook kiest, je beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne vakantie in Nederland. Gaan jullie met het gezin op pad, dan vermaken de kinderen zich in de indoor én outdoor speeltuin en in het fijne binnenzwembad met kinderbad. In de buurt is ook nog een buitenzwembad voor de echte fanatieke waterratten.

Alle accommodaties van EuroParcs Parc Du Soleil: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Parc Du Soleil

Prijzen vergelijken

EuroParcs Parc Du Soleil is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Parc Du Soleil