Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve

Nederland - Noord-Holland - Egmond aan den Hoef

Aanbieder: EuroParcs De Woudhoeve EuroParcs

EuroParcs De Woudhoeve (voorheen TopParken)

EuroParcs De Woudhoeve biedt jullie een perfecte vakantie in eigen land. Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark, maar ga er ook op uit en ontdek de prachtige omgeving met duinen, strand en leuke fiets- en wandelroutes die bij de receptie verkrijgbaar zijn. En vergeet niet voor de lol naar kaasstad Alkmaar te fietsen, waar je lekker kunt winkelen en naar de kaasmarkt kunt gaan. 

Duinen, strand en recreatieplas

Omdat EuroParcs De Woudhoeve vlak bij Egmond aan Zee ligt, kun je hier genieten van een heerlijke dag op het strand. Geniet van de warme zon, relax bij een strandpaviljoen en als het echt warm is, neem je een duik in de Noordzee. Natuurlijk kun je ook lekker wandelen of fietsen door de duinen of blijf je bij het park en maak je plezier bij de recreatieplas. Hier kun je niet zwemmen, maar wel lekker op de steiger zitten of met een kano op pad.

Faciliteiten op het park

Natuurlijk is een dagje naar het strand of bij de recreatieplas leuk, maar bij EuroParcs De Woudhoeve kun je ook kiezen voor een dagje bij het zwembad. Van mei tot en met september kun je hier een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een recreatieprogramma in de weekenden en vakanties, zijn er speeltoestellen en sportvelden. Ook kun je een lekker drankje halen bij de bar, een patatje bij de snackbar of kun je een bezoekje brengen aan het gezellige restaurant Kosteluk, met gigantische speelruimte voor de kleintjes. 

Alle accommodaties van EuroParcs De Woudhoeve: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs De Woudhoeve

Prijzen vergelijken

EuroParcs De Woudhoeve is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs De Woudhoeve