Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide

Nederland - Limburg - Brunssum

Aanbieder: EuroParcs Resort Brunssummerheide EuroParcs

EuroParcs Resort Brunssummerheide

EuroParcs Resort Brunssummerheide vind je in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum aan de Brunssummerheide. Omdat dit vakantiepark zo'n gunstige ligging heeft, kun je het zuidelijke deel van Nederland verkennen, maar ook een kijkje nemen in België of Duitsland. Dit natuurgebied is gemaakt voor mensen die graag wandelen, fietsen, langlaufen of zelfs mountainbiken. Met een 45-hole golfbaan die tussen de Brunssummerheide en de Schinvelde bossen ligt, hoeven ook de golfliefhebbers zich hier niet te vervelen. 

Zwemmen in de natuur

EuroParcs Resort Brunssummerheide beschikt over een prachtige zwemvijver die tussen de heuvels van het natuurgebied ligt. Hier kun je als gast van het park tussen 10:00 uur en 19:00 uur een verfrissende duik nemen. Naast het meer vind je verschillende zandstrandjes en grasvelden waar je heerlijk plaats kunt nemen. Pak je handdoekje en zonnebrand er maar bij om hier lekker bij te kleuren. Een gedeelte van het meer is afgezet voor de kleintjes, zodat zij in alle rust kunnen wennen aan het water. Wil je niet alleen maar rondjes zwemmen? Je vind hier ook interactieve speeltoestellen, een levensgroot damspel en een leuk springkussen. Je hoeft je dus niet te vervelen bij EuroParcs Resort Brunssummerheide. 

De Brunssummerheide

Omdat het resort aan de Brunssummerheide grenst, is een bezoekje aan dit gebied natuurlijk wel een must. Omdat dit natuurgebied heel afwisselend is, ben je hier nooit uitgekeken. Wandel door de oude naaldbossen of een stukje loofbos, terwijl je geniet van de frisse lucht om je heen. Op de ruime open zandvlaktes is het heel leuk om sporten, neem een bal mee en ga bijvoorbeeld volleyballen of voetballen. Ook zijn er veel speelplekken voor kinderen te vinden. Leef je met het hele gezin uit op de Brunssummerheide!

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Brunssummerheide: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Brunssummerheide

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Brunssummerheide is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Brunssummerheide