Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Achterhoek

EuroParcs Resort De Achterhoek

Nederland - Gelderland - Lochem

Aanbieder: EuroParcs Resort De Achterhoek TUI

EuroParcs Resort De Achterhoek

Als je bij EuroParcs Resort De Achterhoek verblijft proef je de sfeer van de Middeleeuwen, terwijl je in een rijk en afwisselend landschap overnacht. Dit vakantiepark is welbekend in de regio en dat is niet zomaar. Het biedt je namelijk alle luxe en comfort die je kunt wensen tijdens een vakantie in eigen land. Je kunt dit park prima met de auto of het openbaar vervoer bereiken. Neem vanaf station Deventer de bus richting Borculo om uit te stappen bij Lochem. Vanaf dit punt is het ongeveer een kwartiertje lopen. 

De omgeving ontdekken

Tijdens je vakantie in eigen land is het natuurlijk wel zo mooi om de natuur of andere plekken in de buurt te ontdekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lochemse bergroute, deze route ligt tussen Lochem en Barchem en is prachtig om een keer te bewandelen. Omdat je hier verschillende soorten bomen en ondergronden tegenkomt, blijft de route altijd afwisselend en uitdagend. Ook kun je met het hele gezin een bezoekje brengen aan De Megapret. Dit is het leukste speelpark in de Achterhoek. Klim en klauter je weg door dit speelparadijs!

Accommodaties

Bij EuroParcs Resort De Achterhoek heb je de keuze om in een sfeerrijke chalet of een luxe bungalow te verblijven tijdens je vakantie. De Boekhorst 6 chalets vind je midden in de natuur en zijn geschikt voor 6 personen. Dit verblijf beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie, zoals onder andere: een gratis parkeerplaats, gratis wifi en een gemeubileerd terras, zodat je na je lange dag nog even kunt nagenieten van de buitenlucht. De Wiersse bungalows zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over iets meer luxe, zoals onder andere: een groot oppervlakte, heerlijke vloerverwarming in de woonkamer en twee badkamers. Wil je met meer mensen het park bezoeken? EuroParcs Resort De Achterhoek biedt veel verschillende chalets en bungalows aan, waardoor je hier heerlijk saampjes of met het hele gezin terecht kunt!

Alle accommodaties van EuroParcs Resort De Achterhoek: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort De Achterhoek

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort De Achterhoek is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Achterhoek