Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Biesbosch

EuroParcs Resort De Biesbosch

Nederland - Zuid-Holland - Dordrecht

Aanbieder: EuroParcs Resort De Biesbosch EuroParcs

EuroParcs Resort De Biesbosch

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in Nederland waar je echt alles bij de hand hebt, zit je bij De Biesbosch helemaal goed. Bootliefhebbers kunnen in de haven bij het resort aanmeren om zo te beginnen aan een top vakantie. Elke dag bepaal je zelf wat je doet, ga je lekker relaxen en tot rust komen op het park of ben je meer van het avontuur? De Biesbosch is een perfecte uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en je kunt er verschillende watersporten beoefenen. En als je even wat levendigheid wilt opzoeken ben je ook zo in het centrum van diverse drukbezochte steden! 

Shop till you drop

Je kunt vanuit EuroParcs Resort De Biesbosch gemakkelijk naar het bruisende Rotterdam, het gezellige Breda en het leuke Roosendaal. Hier vermaak je je optimaal met een dagje shoppen in het centrum, een drankje op een van de gezellige terrasjes of met het bekijken van de bezienswaardigheden in de stad. De oude stad Dordrecht ligt ook om de hoek, en hier geniet je van het mooie uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Verder vermaak je je volop op het park in de glijbanen, de speeltuin en lekkers is er ook genoeg te vinden. 

Sportief op vakantie

Bij EuroParcs Resort De Biesbosch kun je genoeg sportieve activiteiten ondernemen. Huur bijvoorbeeld een fiets en maak een mooie tocht door de natuur die de directe omgeving je aanreikt. Voor waterliefhebbers is het mogelijk om een bootje te huren of om naar de Board Academy te gaan. Hier kun je bijvoorbeeld wakeboaden of suppen! Er zijn wellnessfaciliteiten aanwezig op het park om even tot rust te komen en je kunt je ook even uitlaten op een van de sport- of speelvelden van het park.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort De Biesbosch: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort De Biesbosch

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort De Biesbosch is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Biesbosch