Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Nederland - Noord-Brabant - Linden

Aanbieder: EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen EuroParcs

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

In het midden van een prachtig natuur- en recreatiegebied, vlak bij het Land van Cuijk, vind je EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen. Dit vakantiepark is de perfecte plek in eigen land voor gezinnen en koppels. Boek samen een huisje aan het water om van het uitzicht te genieten of ga voor een vrijstaand chalet met het hele gezin. De kinderen kunnen zich hier uren vermaken op de speelplaats en in de zomer genieten ze van verschillende soorten entertainment. 

De omgeving ontdekken

Als je bij EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen overnacht, heb je genoeg keuze aan activiteiten in de omgeving. Ga bijvoorbeeld heerlijk wandelen of fietsen door het fantastische natuurgebied de Staatsbossen van Sint Anthonis. Een andere leuke plek om met het hele gezin een bezoekje aan te brengen is Zoo Parc. In deze dierentuin in Overloon kun je cheeta's, tijgers, apen en nog meer bijzondere dieren spotten. Voor de echte shop-a-holics is er ook nog een optie: een bezoekje brengen aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Of je nou van cultuur, natuur, winkels, of een lekker eten houdt, je kunt hier voor alles terecht!

Accommodaties

Bij EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen heb je genoeg keuze uit verschillende soorten vrijstaande chalets. Deze zijn geschikt voor 4 tot en met 8 personen en beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land, zoals onder andere: een vaatwasser waar je tijd mee bespaart, gratis wifi zodat je al je series op Netflix kunt blijven volgen en een gemeubileerd terras waar je kunt nagenieten na je lange dag vol met activiteiten.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen