Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Rijp

EuroParcs Resort De Rijp

Nederland - Noord-Holland - West-Graftdijk

Aanbieder: EuroParcs Resort De Rijp EuroParcs

EuroParcs Resort De Rijp

EuroParcs Resort De Rijp (voorheen Villapark De Rijp) vind je in het wonderbaarlijke polderlandschap van Oost-Graftdijk. Als je een mix van rust en activiteit zoekt, dan is dit park voor jou gemaakt. Word 's ochtends wakker met een kopje koffie in je eigen tuin waar je helemaal in tot rust komt van de tjirpende vogels om 's middags een bruisende stad als Alkmaar bezoeken en een heerlijke dag te gaan shoppen. Het nieuwe centrumgebouw van het park beschikt over een restaurant waar je 's avonds heerlijk kunt dineren, een supermarkt waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je maaltijd en een bruin café waar je gezellig een drankje kunt doen. 

Faciliteiten van het park

Als het mooi weer is, kun je bij EuroParcs Resort De Rijp gebruikmaken van het heerlijke buitenzwembad, waarna je op het aanliggende grasveld kunt bijbruinen. Vergeet dus zeker je badhanddoek en zonnebrand niet mee te nemen. Als het toch niet zo lekker weer blijkt, kun je een duik maken in het overdekte zwembad of gebruikmaken van verschillende wellnessfaciliteiten. Voor de mensen die van activiteit en beweging houden is hier ook genoeg te doen. Sla een balletje over tijdens het volleyballen of daag elkaar uit voor een potje voetbal. 

Al fietsend de omgeving ontdekken

Het prachtige polderlandschap in de omgeving is een perfecte locatie om al fietsend of wandelend te ontdekken. Het is zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan de Zaanse Schans. Hier proef je, door de vele molens en natuur om je heen, de sfeer uit de 18e en 19e eeuw. Als je een echte shop-a-holic bent kun je ook een bezoek brengen aan een van de omliggende steden, zoals: Alkmaar, Amsterdam of Volendam. Maar ook hier kun je natuurlijk genoeg cultuur gaan snuiven. Denk maar eens aan de Volendamse haven, het Rijksmuseum of het VondelCS.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort De Rijp: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort De Rijp

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort De Rijp is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Rijp