Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt

Nederland - Gelderland - Otterlo

Aanbieder: EuroParcs Resort De Wije Werelt EuroParcs

EuroParcs Resort De Wije Werelt 

EuroParcs Resort De Wije Werelt heeft de Zilveren Zoover Award 2019 gewonnen en dat is niet voor niets. Dit fantastische park straalt een eigentijdse luxe uit en is uniek gelegen op de Veluwe, naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf dit vakantiepark wandel en fiets je zo de zandverstuiving Mosselsche Zand op. Hier kun jij genieten van het uitzicht, terwijl de kleintjes zich eindeloos vermaken in de uitdagende speeltuin of het kindertheater.

Kamperen? Geen probleem!

Als je op zoek bent naar een kampeerplek op de Veluwe dan kun je bij EuroParcs Resort De Wije Wereld terecht. Als je hier van tevoren reserveert, kun je hier met je caravan of tent terecht. Wil je liever luxer kamperen? Het park beschikt ook over de populaire glampingtent en een favoriet van de kleintjes: de baby safaritent. Natuurlijk kun je als kampeergast ook gebruik maken van alle faciliteiten. Maak een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, klim en klauter in de indoor speeltuin of haal wat te eten bij het eetcafé. Maar wil je wat luxer, dan kun je ook een huisje of een van de unieke chalets boeken.

Fiets of skelter huren

Wil je graag de Veluwe per fiets verkennen maar heb je deze niet meegenomen? Geen probleem! Omdat EuroParcs Resort De Wije Werelt met VONK Fietsverhuur samenwerkt, kun je op het park verschillende soorten fietsen en zelfs skelters huren. Je kunt hier heren-, dames- en kinderfietsen huren, dus je kunt gezellig met het hele gezin de Veluwe gaan ontdekken. Het huren van een fiets begint vanaf €10,00 voor een halve dag. Voor een skelter betaal je €8,50 voor een halve dag. 

Alle accommodaties van EuroParcs Resort De Wije Werelt: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Op alle parken van Europarcs zijn huisdieren welkom, dus ook bij EuroParcs Resort De Wije Werelt.

Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties van EuroParcs Resort De Wije Werelt geldt dat je op de aankomstdag vanaf 15.00 uur in de accommodatie mag.

Op vertrekdag dien je de accommodatie van EuroParcs Resort De Wije Werelt voor 10.00 uur te verlaten.

EuroParcs Resort De Wije Werelt vind je in het altijd rustige Gelderland op slechts 13 kilometer afstand van Ede. 

Je kunt ervoor kiezen om bij EuroParcs Resort De Wije Werelt te kamperen, in een bungalow te overnachten of in een van de unieke chalets te verblijven. 

Bekijk EuroParcs Resort De Wije Werelt

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort De Wije Werelt is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort De Wije Werelt