Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Kaatsheuvel

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Nederland - Noord-Brabant - Kaatsheuvel

Aanbieder: EuroParcs Resort Kaatsheuvel EuroParcs

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

EuroParcs Resort Kaatsheuvel is niet alleen sprookjesachtig omdat het dicht bij de Efteling ligt, maar ook omdat je hier omgeven wordt door prachtig water, een kleurrijk bos en grote zandoppervlakten. Als het mooi weer is, kun je hier op de ligweide heerlijk genieten van de zon, dus vergeet je handdoek en zonnebrand zeker niet in te pakken. Bij aankomst kun je je meegenomen spullen laden en lossen bij je huisje om daarna de auto op de parkeerplaats achter te laten en terug naar je stulpje te wandelen. Laat de vakantie in eigen land maar beginnen!

Een bezoekje aan de Efteling

Vanaf EuroParcs Resort Kaatsheuvel kun je gemakkelijk een bezoekje aan de Efteling brengen. Vanaf dit park is het namelijk slechts 3 minuten rijden, waarna je je in een magische wereld bevindt. Door de veelzijdigheid aan attracties is dit park leuk om samen of met het hele gezin te bezoeken. Breng een bezoekje aan Hans en Grietje in het sprookjesbos, versla elkaar in Joris en de Draak of kijk wie er nat gespoten wordt in de Piraña. Sluit je dag af bij Polle's keuken, waar je geniet van een verse pannenkoek. 

Overnachten in een chalet

Bij EuroParcs Resort Kaatsheuvel overnacht je in een vrijstaande chalet die te boeken is voor 4 tot en met 6 personen. Deze chalets liggen midden in de natuur en ze zijn modern opgebouwd en ingericht, waardoor deze een verfrissende look hebben. De accommodaties beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land, zoals onder andere: gratis wifi waarmee je al je shows kunt blijven volgen en een parkeerplaats, zodat je de auto altijd in de buurt hebt.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Kaatsheuvel: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Kaatsheuvel is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Kaatsheuvel