Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Limburg

EuroParcs Resort Limburg

Nederland - Limburg - Susteren

Aanbieder: EuroParcs Resort Limburg EuroParcs

EuroParcs Resort Limburg

EuroParcs Resort Limburg vind je in het smalste gedeelte van het bruisende bourgondische Limburg. Dit vakantiepark is centraal gelegen, waardoor je Limburg zelf kunt ontdekken of een bezoekje kunt brengen aan onze buurlanden. Dit is de perfecte uitvalbasis voor verschillende soorten uitjes. Met een zwemparadijs waar je een frisse duik in kunt nemen, een wellness center waar je helemaal kunt ontspannen en een restaurant met lounge waar je geniet van de lekkerste hapjes, kom je niets te kort tijdens je vakantie in eigen land.

Recreatieplas en strandbad

Vanaf 1 mei tot en met 15 september kun je je als een echte waterrat in de recreatieplas van EuroParcs Resort Limburg begeven. Voor slechts 4 euro geniet je hier de hele dag door van de warme zon, speeltoestellen en verschillende glijbanen. Terwijl de kinderen van de glijbaan sjezen kun jij bijkleuren op de ligweide. Daarnaast is de recreatievijver ook een ideale plek voor vissers. Je mag hier vanaf zonsopgang tot zonsondergang vissen, dus leef je uit!

Een nieuw indoor speelparadijs

EuroParcs Resort Limburg beschikt over een recent vernieuwd speelparadijs die veel leuke opties te bieden heeft. Terwijl jij geniet van een kopje koffie of fris, kunnen de kleintjes door het paradijs heen klimmen en klauteren. De kinderen beklimmen de uitdagende klimmuur die vol zit met lichtjes, springen zo hoog als ze kunnen op de interactieve trampoline en vinden een nieuw vriendjes om vloerspelletjes mee te doen. Daarnaast zullen Beau & Bloem kidsclub zorgen voor extra entertainment, dus dans maar lekker mee op de muziek.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Limburg: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Limburg

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Limburg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Limburg