Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer

Nederland - Noord-Holland - Bovenkarspel

Aanbieder: EuroParcs Resort Markermeer EuroParcs

EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer is de perfecte vakantiebestemming voor mensen die er graag in eigen land op uit willen. Dat is natuurlijk niet alleen omdat dit een prachtige bestemming aan het Markermeer is, maar ook door de leuke omgeving en de avonturen die je hier kunt beleven. Ga een stuk varen over het meer of bewonder het glinsterende water vanaf de kant. Voor de kinderen is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen. Dat maakt dit park de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen.

Ontdek de omgeving

Natuurlijk is er in de omgeving van dit meer genoeg te ontdekken. Bewandel het blotevoetenpad met... je raadt het al: je blote voeten. Op deze manier kun je de natuur 100% ervaren, omdat je deze letterlijk onder je voeten voelt. Als je een fan bent van hoogte, dan is het klimpark een leuke optie voor jou. In dit park klim je via een trap naar 12 meter hoogte om je tussen de bomen te begeven. Hoe snel ben jij bij het einde?

Een overnachting aan het water

Bij EuroParcs Resort Markermeer zijn er verschillende opties wat accommodaties betreft. Zo kun je kiezen voor een lodge of pavilion. Een lodge is geschikt voor 4 personen en beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie, zoals onder andere: een koffiezetapparaat, een afsluitbaar slaapgedeelte en een tuin met gemeubileerd terras waar je na je lange dag prima kunt bijkomen. De pavilion is geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikt onder andere over: een vaatwasser, een eigen parkeerplaats en een tuin met gemeubileerd terras. De pavilion verblijven zijn ook aan het water te boeken en dat belooft je een heel mooi uitzicht!

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Markermeer: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Markermeer

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Markermeer is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Markermeer