Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Nederland - Noord-Holland - Uitdam

Aanbieder: EuroParcs Resort Poort van Amsterdam EuroParcs

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Ben jij klaar om het mooie Noord-Holland eens te verkennen tijdens een vakantie in eigen land? Het mooie EuroParcs Resort Poort van Amsterdam nabij Amsterdam heeft de ideale ligging om veel plekken in de omgeving te verkennen. Ga jij naar het bruisende Amsterdam, eet je liever een visje in Volendam, of ga je de natuur in de buurt verkennen? Op het resort zelf is ook genoeg te beleven dus jij hoeft je deze zomer niet te vervelen tijdens jouw vakantie bij EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. 

Zon, zee & strand

Het EuroParcs Resort Poort van Amsterdam ligt direct aan het Markermeer, met een klein zandstrandje voor het optimale vakantiegevoel. Je kunt hier lekker de hele dag genieten van de zon op het strand en af en toe afkoelen met je voetjes in het water. Voor visliefhebbers zijn er mogelijkheden om rondom het meer te vissen. Hoe lekker is dat, even helemaal zen worden, terwijl je wacht op een mooie vangst. 's Avonds geniet je met het hele gezin in het restaurant met fantastisch uitzicht over de haven. Voor wat sportiever vermaak is het mogelijk om tegen betaling een waterfiets te huren, met de fiets op pad te gaan of even uit te zweten in de fitnesszaal. 

Volendam

Een echte must in eigen land is een dagje naar Volendam. Je kunt hier lopen door de mooie havens van het dorp en op elke hoek vind je een ouderwetse viskraam. Hier eet je een visje gevangen uit eigen water, hmm. In deze havenstad kun je genieten van het uitzicht op een van de vele terrassen. Ook Monnickendam is leuk om te bezoeken als je toch al in de buurt bent. Hier vind je ook weer een kleine haven met restaurantjes, en het is heerlijk om even door dit knusse dorpje te lopen en deze oer-Hollandse omgeving te verkennen.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Poort van Amsterdam