Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Poort van Zeeland

EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Nederland - Zuid-Holland - Hellevoetsluis

Aanbieder: EuroParcs Resort Poort van Zeeland EuroParcs

EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Bij EuroParcs Resort Poort van Zeeland heb je eindeloos plezier op de Zuid-Hollandse eilanden, want zeg nou eerlijk: waar vind je een vakantiepark met een 2000 vierkante meter groot out- en indoor speelparadijs? Maar je kunt hier ook prima relaxen en helemaal tot rust komen tijdens je vakantie. Met een ligging aan het Haringvliet strand in Hellevoetsluis kun je hier heerlijk vertoeven. Leg je strandkleed maar neer en smeer je in om lekker bij te kleuren onder de heerlijke zon. 

Bootverhuur

Je hebt bij EuroParcs Resort Poort van Zeeland de kans om met een boot op de Haringvliet te varen. Het mooie is dat je voor deze bootjes geen vaarbewijs nodig hebt, omdat deze minder dan 20 kilometer per uur gaan. Zo kan iedereen hier gebruik van maken en dat maakt het extra leuk. De sloepen van het verhuurbedrijf Happy Boats zijn uitgerust met een comfortabele zitting, zodat je hier heerlijk onderuit gezakt kunt genieten van de zon die de glinstering op het water brengt. 

Rotterdam ontdekken

Vanaf EuroParcs Resort Poort van Zeeland kun je Rotterdam makkelijk met het openbaar vervoer bereiken en hier valt natuurlijk genoeg te beleven. Breng een bezoekje aan Pathé om de nieuwste film te checken, duik de Koopgoot in voor een nieuwe look van de H&M, scoor een bruisbal bij de Lush of laat je opmaken bij de Bijenkorf. En natuurlijk kun je ook gewoon lekker relaxen op een terrasje. Alles is mogelijk in een stad als deze. Natuurlijk is Rotterdam ook erg leuk als je van cultuur houdt. Kijk maar eens naar de streetart om je heen of de verschillende musea die de stad te bieden heeft.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Poort van Zeeland: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, EuroParcs Resort Poort van Zeeland is geschikt voor gezinnen. Maar stelletjes zijn hier ook welkom. 

EuroParcs Resort Poort van Zeeland vind je in het bruisende Hellevoetsluis op de Zuid-Hollandse eilanden.

In de buurt van EuroParcs Resort Poort van Zeeland vind je veel verschillende activiteiten. Ga voor waterpret bij Aqua Splash, bijbruinen op het zandstrand of maak een bezoekje aan de moderne stad van Rotterdam. 

Bij EuroParcs Resort Poort van Zeeland kun je fietsen huren, zodat je prachtige fietstochten in de buurt kunt maken!

EuroParcs Resort Poort van Zeeland is met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. 

Bekijk EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Poort van Zeeland is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Poort van Zeeland