Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Reestervallei

EuroParcs Resort Reestervallei

Nederland - Overijssel - IJhorst

Aanbieder: EuroParcs Resort Reestervallei EuroParcs

EuroParcs Resort Reestervallei

Ga jij dit jaar ook genieten van een lekkere vakantie in eigen land? Wij kijken onze ogen uit bij dit mooie en gemoedelijke familieresort in IJhorst. Vanwege de bosrijke omgeving kun je hier volop genieten van de natuur om even helemaal tot rust te komen. Bezoek een van de toffe pretparken in de buurt of geniet de hele dag in het zwemparadijs op het park! Je kunt vanaf EuroParcs Resort Reestervallei gemakkelijk Drenthe en de Veluwe bezoeken en ontdekken wat deze mooie plekken allemaal in petto hebben. 

Pret in de pretparken!

Op een kleine 22 kilometer vind je het pretpark Slagharen. Tijdens jouw bezoek aan dit toffe pretpark kun je van veel verschillende attracties voor jong en oud genieten. Ben jij van de waterattracties of meer van de hoge- en over-de-kop achtbanen? Het kan allemaal, met meer dan 30 attracties hebben jullie een fantastische dag! In de middag haal je lekker met het hele gezin een patatje mayo en een verfrissend drankje bij de snackbar. Jong en oud vermaken zich, maar houd wel even rekening met de lengte, soms moet je net wat meer groeien of moet er begeleiding mee de attractie in. 

Groen, groen en nog eens groen

Genieten van de natuur kun je op dit park zeker, maar ook in de nabije omgeving is er veel te zien. Neem eens een kijkje bij de Hunebedden van Havelte, die mag je niet missen als je zo dichtbij bent. 6,5 kilometer vanaf het resort ben je bij de speelvijver De Zwarte Dennen. Op dit kleine 'strandje' geniet je van mooi weer, terwijl de waterratjes zo het water in kunnen hobbelen. Je hoeft voor een strandvakantie dus niet per se ver te vliegen. Ook bij een bezoek aan de EuroParcs Resort Reestervallei heb jij een volgeplande vakantie voor de boeg! 

 

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Reestervallei: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Reestervallei

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Reestervallei is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Reestervallei