Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer

Nederland - Gelderland - Nunspeet

Aanbieder: EuroParcs Resort Veluwemeer EuroParcs

EuroParcs Resort Veluwemeer

Vakantie vieren in een oer-Hollandse omgeving om het echte 'vakantie in eigen land' gevoel te ervaren. Omdat je bij EuroParcs Resort Veluwemeer wordt omgeven door polders, bossen, dorpjes en het Veluwemeer kom je helemaal tot rust in het prachtige Gelderland. Neem plaats langs het water, want naar het glinsterende water van het Veluwemeer kun je uren blijven kijken. Heb je niet zo'n zin om het duik in het meer te nemen? Het park beschikt ook over een buitenbad voor een verfrissende duik.

Liever kamperen

Ben je meer een fan van met het hele gezin een weekje kamperen? Je kunt bij EuroParcs Resort Veluwemeer een kampeerplaats boeken en tegelijkertijd gebruikmaken van alle faciliteiten op het resort. Zo kun je gewoon een duik nemen in het buitenbad, een hapje eten of een drankje doen bij de horecagelegenheden en de kinderen kunnen vrijblijvend deelnemen aan de kinderanimatie op het resort. Het enige verschil is dat je niet in een vakantiehuisje verblijft, maar in je eigen camper, caravan of tent!

De omgeving ontdekken

Omdat je je hier midden in de natuur begeeft, is het natuurlijk wel een perfecte gelegenheid om de wonderbaarlijke omgeving te ontdekken. Heb je geen eigen fietsen meegenomen waar wil je er toch wel even op uit? Je kunt bij EuroParcs Resort Veluwe gemakkelijk verschillende soorten fietsen huren. De prijzen voor het huren van een fiets starten vanaf slechts €8,-. Dat is lekker voordelig! Je dient de fiets wel minimaal 1 dag van tevoren te reserveren, zodat ze alles voor je klaar kunnen zetten. Als je niet uit de omgeving komt, kun je altijd bij de receptie terecht voor verschillende fietsroutes. 

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Veluwemeer: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

EuroParcs Resort Veluwemeer vind je op een korte afstand van Harderwijk. 

EuroParcs Resort Veluwemeer beschikt over een buitenzwembad. Deze is vanaf 1 oktober t/m 31 maart, of wanneer het weer te koud is gesloten. 

Omdat EuroParcs Resort Veluwemeer in een natuurrijke omgeving ligt, kun je hier mooie fiets- en wandeltochten maken. Daarnaast vind je in de omgeving nog meer activiteiten, zoals het Ijsbeeld Festival, Giethoorn en Flevonice. 

Beau en Bloem zijn het hoofd van de kinderanimatie in het park. De kinderen kunnen samen met hun kleuren, knutselen en nog veel meer pret beleven. Tijdens de voorjaarsvakantie is er geen kinderanimatie. 

Op het park van EuroParcs Resort Veluwemeer zijn honden (aangelijnd) toegestaan. Er zijn een aantal huisdiervrije vakantiehuizen, waarin geen huisdieren zijn toegestaan. Geef daarom bij je reservering aan dat je een huisdier meeneemt. Per accommodatie zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan waar je een toeslag van € 5,15 per huisdier per nacht voor betaalt. 

Bekijk EuroParcs Resort Veluwemeer

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Veluwemeer is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Veluwemeer