Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee

Nederland - Flevoland - Biddinghuizen

Aanbieder: EuroParcs Resort Zuiderzee EuroParcs

EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee vind je in het altijd rustige Biddinghuizen. Jong en oud beleven hier volop plezier tijdens hun vakantie in eigen land. Maar met een 40-meter lange waterglijbaan bij het zwembad, een sauna waar je helemaal in tot rust komt en een dagelijks animatieprogramma voor de allerkleinsten kan het niet anders dan dat je je hier volop gaat vermaken. Ook is dit een mooie plek als je graag Flevoland wil ontdekken. Huur een fiets op het resort en ga er op uit met het hele gezin!

Walibi om de hoek

Als je bij EuroParcs Resort Zuiderzee verblijft, slaap je letterlijk om de hoek van Walibi Holland. Met een afstand van slechts 2 kilometer met de auto sta je binnen een paar minuten midden in dit pretpark. Stap hier als een echte dare devil in de nieuwste attractie Untamed waarmee je met 92 kilometer per uur door de baan sjeest of ga met zijn allennn door de wildwaterbaan om te zien wie er kleddernat weer uitkomt. Ook vind je in dit park genoeg attracties voor de kleintjes. Dit park is dus echt ideaal om te bezoeken voor jong en oud!

Genieten bij de Beachclub

Op het park vind je een heerlijke beachclub waar je tijdens de zomermaanden onder de warme zon heerlijk kunt vertoeven met een drankje en wat snacks. Deze beachclub is erg modern opgebouwd en het interieur geeft je een echt vakantiegevoel. Naast deze beachclub vind je ook een ligweide met een zandstrand. Leg je handdoekje hier neer, zet je flesje water en zonnebrand binnen handbereik en laat het bijkleuren maar beginnen. Zo'n strand en beachclub maakt je vakantie in eigen land helemaal compleet!

 

 

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Zuiderzee: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Zuiderzee

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Zuiderzee is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Zuiderzee