Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld

Nederland - Zeeland - Breskens

Aanbieder: EuroParcs Schoneveld EuroParcs

EuroParcs Schoneveld

Heerlijk, een verblijf aan de Zeeuwse kust. Het kan in EuroParcs Schoneveld in het Zeelandse Breskens. Dit fijne vakantiepark heeft een gunstige ligging in een groene omgeving en binnen 50 meter ben je al op het strand. Verblijf in een studio, chalet, cabana of in de luxe Club Elite met dakterras. Waar je ook voor kiest, een fijne strandvakantie in eigen land is gegarandeerd!

Vermaak op het park

EuroParcs Schoneveld heeft veel faciliteiten voor jong en oud, zodat niemand zich hier gaat vervelen. Los van het fijne strand en zee op loopafstand, heeft het park een overdekt zwembad waar je ook als het buiten wat kouder is een duik kunt nemen. Op zaterdagochtend en dinsdagavond kun je tegen een kleine vergoeding meedoen aan een lesje Aqua Zumba! En er is op het park zelfs een bowlingbaan die je voor een uurtje kunt huren...

Kinderen

De kinderen kunnen natuurlijk mee bowlen en rondrennen op het strand, maar er zijn ook een aantal faciliteiten speciaal voor de kleintjes. Zo zijn er vele speeltoestellen, is er een zandbak en kunnen de kinderen zich uitleveren op de airtrampoline. Ook kunnen zij meedoen met de sport- en spelactiviteiten die het animatieteam organiseert in de schoolvakanties of kunnen zij EuroParcs Schoneveld ontdekken met een te gekke skelter.

Alle accommodaties van EuroParcs Schoneveld: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Schoneveld

Prijzen vergelijken

EuroParcs Schoneveld is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Schoneveld