Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Spaarnwoude

EuroParcs Spaarnwoude

Nederland - Noord-Holland - Halfweg

Aanbieder: EuroParcs Spaarnwoude EuroParcs

EuroParcs Spaarnwoude

Op vakantie in Nederland? Wat dacht je van het EuroParcs Spaarnwoude dat aan het prachtige natuurgebied Spaarnwoude grenst? Niet alleen kun je hier wandelen, fietsen en zwemmen, ook kun je vanuit hier gemakkelijk een dagje naar Amsterdam en ook op het vakantiepark zelf is genoeg te beleven. Verblijf jij in een chalet of in een luxe stijlvolle L-cube of Cube la Mer Luxe? Genoeg keuze, afhankelijk van jouw wensen!

Natuurgebied Spaarnwoude, strand en Amsterdam

Wat is er fijner dan een vakantie waarbij je natuur, strand en stad kunt combineren? Bij EuroParcs Spaarnwoude loop je zo het natuurgebied Spaarnwoude in waar je van de mooie Hollandse natuur kunt genieten. Ook een leuk idee: suppen door Spaarnwoude. Voor een dagje strand hoef je ook niet ver te reizen, in 20 kilometer sta je al op het strand. Ga bijvoorbeeld naar Wijk aan Zee of Bloemendaal aan Zee. En voor wat meer drukte kun je naar Amsterdam of Haarlem waar je op een terrasje kunt genieten van een lekker stokbrood en een wijntje!

Op Droompark Spaarnwoude zelf

Op EuroParcs Spaarnwoude zelf kun je een duik nemen in het overdekte zwembad en kun je kanoën in de mooie natuurvijver waarvandaan je ook naar de rest van het recreatiegebied kunt kanoën. Neem je eigen kano mee of huur er één bij een van de bedrijven in de buurt. Voor wat ontspanning en een lekker hapje en drankje kun je terecht bij Sophia's Spaarnwoude. Een lekkere verse appeltaart, net gebakken broodjes of een volledige maaltijd voor de lunch of diner, het is er allemaal!

Alle accommodaties van EuroParcs Spaarnwoude: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Spaarnwoude

Prijzen vergelijken

EuroParcs Spaarnwoude is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Spaarnwoude