Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Harbour Village

Harbour Village

Nederland - Zeeland - Arnemuiden

Aanbieder: Harbour Village Roompot

Harbour Village (Voorheen LARGO)

In het altijd rustige, maar toch gezellige Zeeland vind je Harbour Village. De grote en exclusieve vakantievilla's aan het water met een eigen inpandig botenhuis en aanlegsteiger laten je echt even de koning(in) voelen. En om even op dat onderwerp terug te komen: ooit was dit een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. Na toestemming van de koning konden prachtige villa's gebouwd worden.

Met duurzaamheid gebouwd

Bij de bouw van de villa's van Harbour Village is er rekening gehouden met duurzaamheid. Deze zijn namelijk met duurzame, innovatieve en recyclebare materialen ontwikkeld en gebouwd. Zo vind je hier vierseizoenenglas voor de gigantische ramen. Deze zorgen ervoor dat je verblijf in de zomer koel blijft en je in de winter warm wordt gehouden. Daarnaast is het verduurzaamde hout ervoor gemaakt om de Zeeuwse weersomstandigheden te weerstaan, waardoor je in je villa nooit last zult hebben van zand, water en zout.

De watervilla's

De watervilla's van Harbour Village zijn geschikt voor 6 tot en met 10 personen. Zo kun je deze villa met het gezin of een vriendengroep bezoeken. De villa's zijn vrijstaand en beschikken over alle luxe die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land. Zo kun je hier onder andere vloerverwarming in de gehele villa, een moderne keuken, een master bedroom en eigen terras verwachten. Ook zorgen de bijzondere ruitvormige liggingen van de villa's ervoor dat je hier alle privacy behoudt en dat is natuurlijk wel zo fijn tijdens zo'n luxe vakantie.

Alle accommodaties van Harbour Village: Bekijk nu >
Bekijk Harbour Village

Home > Vakantieparken > Harbour Village