Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hof Domburg

Hof Domburg

Nederland - Zeeland - Domburg

Aanbieder: Hof Domburg Roompot

Hof Domburg

Hof Domburg is gelegen aan het vakantiepark Buitenhof Domburg en is hierom een vrij groot park. Bij Hof Domburg is het park onderverdeeld in twee delen. Je kunt verblijven op het campinggedeelte en er is een nieuw chaletgedeelte in aanbouw. Alle faciliteiten die je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie zijn te vinden op vakantiepark Hof Domburg en je gaat hier een top tijd tegemoet! 

Chalet of kamperen?

De camping heeft verschillende velden en plaatsen waar je kunt verblijven. Je kunt zelf plaatsnemen met een camper, maar er zijn uiteraard ook luxe safaritenten waar je in kunt verblijven. Alle faciliteiten zijn te gebruiken als campinggast en je bent met een kleine loopafstand al bij het strand. Op Hof Domburg heb je ook de mogelijkheid in de nieuwe chalets te verblijven. Er is voor ieder gezin een chalet, of je nu met 4 komt of met 10 personen, ruimte zat! 

Activiteiten

Tijdens jouw verblijf bij vakantiepark Hof Domburg ben je verzekerd van een gezellige tijd. Je kunt zwemmen in het grote zwembad De Parel en hier vind je genoeg waterplezier voor jong en oud. Geniet van de saunacabines, bubbelbaden en de 79 meter lange glijbaan. Voor de kleine vakantiegangers is er een kinderbad aanwezig waar veilig gespatterd kan worden en voor de echte waterratten is er een snelstromende rivier gemaakt. Daarnaast kun je een baan huren op de bowlingbaan, een potje minigolfen met het gezin en Koos Konijn zit al te wachten in de Kids Club! 

Alle accommodaties van Hof Domburg: Bekijk nu >
Bekijk Hof Domburg

Home > Vakantieparken > Hof Domburg