Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hof van Saksen

Hof van Saksen

Nederland - Drenthe - Nooitgedacht

Aanbieder: Hof van Saksen Landal

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een populair vakantiepark van Landal GreenParks. In dit luxe park verblijf je in een van de Saksische boerderijen met vele luxe extra's waar je lekker kunt ontspannen, evenals in de Spa & Wellness van het resort. Dit vakantiepark in Drenthe heeft maar liefst vijf restaurants, een ideale ligging in de natuur en het staat daarnaast bekend om haar geweldige zwemparadijs voor eindeloos waterpret.

Waterparadijs

Zowel jong als oud kan zich uren vermaken in het zwembad van Hof van Saksen. Er is een wildwaterbaan van 107 meter lang en met de trechterglijbaan "De Saltato" van 195 meter lang beschikt dit park over de langste trechterglijbaan ter wereld! En niet alleen dat, je vindt hier ook nog eens de steilste speedslide van Nederland en de grootste indoor bandenglijbaan ter wereld! Durf jij het aan?

Voor meer waterpret kun je met lekker weer een duik nemen in het recreatiemeer, kun je ervoor kiezen om sportief te kanoën of mee te doen met andere activiteiten.

Luxe verblijven

Bij Hof van Saksen verblijf je in luxe. Er zijn veel verschillende accommodaties waaruit je kunt kiezen afhankelijk van de grootte van jullie gezelschap en de mate van luxe die jullie wensen. Zo is er een 4-persoons "kinder"boerderij die perfect is voor gezinnen en heb je een wellnessboerderij met jacuzzi en sauna!

Wil je Drenthe verder ontdekken, dan kan dat ook! Op 3 kilometer afstand is er het Drentsche AA Nationaal Park waar je heerlijk kunt wandelen. Verder is er het klimpark "Outdoor Grolloo", dat 3,2 kilometer is verwijderd van Hof van Saksen. Kortom genoeg te doen voor iedereen binnen en buiten het park!

Alle accommodaties van Hof van Saksen: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Maandag en vrijdag vanaf 16:00 uur.

Jazeker, er is veel te doen op het park voor jong en oud, dus perfect voor een gezin!

Hof van Saksen biedt verschillende accommodaties aan tot wel 24 personen. Perfect voor een grote groep!

Ja, maximaal twee huisdieren per accommodatie. 

Bekijk Hof van Saksen

Home > Vakantieparken > Hof van Saksen