Hof van Saksen

Drenthe - Nederland

Hof van Saksen

Verblijf in een Saksische boerderij met veel luxe extra's zoals een jacuzzi, sauna of een gashaard. Op het park is er ook een spa & wellness aanwezig voor degene die van ontspannen houden. Voor de kinderen is er meer dan 1000 vierkante meter aan speelplezier waar ze ook mee kunnen doen met de "Kinder Academie". Ga bijvoorbeeld  klimmen met de Avonturen Academie, knutselen met de Knutsel academie of met hout bouwen bij de Wood Academie.

Faciliteiten

Op het Hof van Saksen staat glijbaan "De Saltato" ook wel bekend als de langste trechterglijbaan ter wereld en is maar liefst 195 meter lang! Durf jij het aan? Ben je toe aan rust, dan kun je ook gebruikmaken van een Turks stoombad, whirlpool of ga in de Finse sauna bij de Spa & Wellness. Zo kun je met lekker weer een duik nemen in het recreatiemeer, kun je ervoor kiezen om sportief te kanoën of mee te doen met andere activiteiten zoals een gezellig kampvuur maken.

Omgeving 

Wil je Drenthe verder ontdekken kan dat ook! Op 3 kilometer afstand is er het Drentsche AA Nationaal Park waar je heerlijk kunt wandelen. Ben je meer van het fietsen? Bezoek dan het dorpje Rolde, waar twee hunebedden staan die je kunt bewonderen. Houd je meer van avontuur? Dan is er ook het klimpark "Outdoor Grolloo", die 3,2 kilometer is verwijderd van Hof van Saksen. Kortom genoeg te doen voor iedereen binnen en buiten het park!

Veelgestelde vragen

Maandag en vrijdag vanaf 16:00 uur.

Ja, er is veel te doen op het park voor jong en oud, dus perfect voor een gezin!

Hof van saksen biedt tot een 24-persoonsboederij aan. Perfect voor een grote groep!

Ja, maximaal twee huisdieren per accomodatie. 

Ja, tijdens uw verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe u zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt bij Vergohulpzorgwinkel terecht voor het huren van hulpmiddelen.

Bekijk Hof van Saksen

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel