Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hof van Salland

Hof van Salland

Nederland - Overijssel - Hellendoorn

Aanbieder: Hof van Salland Hof van Salland

Hof van Salland

Vakantiepark Hof van Salland vind je tussen de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Omdat je hier in het midden van de natuur verblijft, is dit de perfecte locatie voor wandelaars en fietsers. Maar natuurlijk is dit ook een fijne uitvalbasis voor mensen die even helemaal niets willen doen en tot rust willen komen. Het enige dat je hier zal storen zijn de geluiden van de vogels en de wind die langs de bladeren waait...

Faciliteiten van het park

Hof van Salland kent verschillende faciliteiten die jouw vakantie helemaal compleet maken. Dit groene vakantiepark is ruim opgezet en beschikt over een verwarmd buitenzwembad met zonneweide, zodat je hier ook als het wat kouder is een duik kunt nemen. Als je toe bent aan een beetje beweging ben je van harte welkom om een balletje te slaan op de all-weather tennisbaan. Gelukkig is er in de buurt ook genoeg te doen voor de kinderen. Op slechts 8 kilometer afstand vind je namelijk Avonturenpark Hellendoorn, waar je attracties vindt voor jong en oud!

Een vakantiehuis voor iedereen

Omdat Hof van Salland beschikt over verschillende soorten accommodaties, kan iedereen hier terecht voor een vakantie. Er zijn huisjes die geschikt zijn voor 2 tot en met 14 personen. Zo kun je dit park heerlijk samen of met het hele gezin bezoeken. Je kunt ervoor kiezen om in een appartement, lodge of groepsaccommodatie te verblijven. En als je voor echte luxe wil gaan kun je voor de wellness lodge kiezen. Deze beschikken over een sauna, bubbelbad en sunshower!

Alle accommodaties van Hof van Salland: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Hof van Salland ligt in de provincie Overijssel, nabij Hellendoorn. 

Hof van Salland is een huisdiervriendelijk park. Honden zijn hier op aanvraag van harte welkom. 

Je begeeft je bij Hof van Salland in het midden van een natuurgebied, waardoor je hier prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Ga bijvoorbeeld naar de Lemelerberg of de Holterberg.

Ja, het zwembad van Hof van Salland is heerlijk verwarmd.

Je kunt Hof van Salland het best met de auto bereiken.

Bekijk Hof van Salland

Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Home > Vakantieparken > Hof van Salland