Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hunzepark

Hunzepark

Nederland - Drenthe - Gasselternijveen

Aanbieder: Hunzepark Roompot

Hunzepark

Wil jij in het Drentse Gasselternijveen verblijven op een vakantiepark met een grote recreatieplas en heerlijk verwarmd buitenbad? Dat kan als je een vakantie boekt naar Hunzepark. Op dit vakantiepark in Drenthe gaat niemand zich vervelen met de vele faciliteiten die het bungalowpark biedt. Ga lekker zonnen op de zonneweide, zwemmen in het zwembad of recreatiebad, of doe mee aan een van de sportieve activiteiten.

Verschillende soorten verblijf

Als je op Hunzepark verblijft, dan heb je de keuze uit verschillende slaapplekken. Ga je met een hele grote groep, bijvoorbeeld als school- of sportkamp, dan kun je het tentenkamp huren, andere grote verblijven zijn de groepswoningen Meander 36 en Flint 40 die ook geschikt is voor mindervaliden.

Ga je met z'n tweeën, met het gezin of met een vriendengroep, dan kun je kiezen uit een compleet ingerichte safaritent, een vrijstaand chalet of een van de ruime villa's. Bij sommige van de huisjes kun je tegen een toeslag extra faciliteiten aangeven, zoals een fijn bubbelbad.

Veel faciliteiten

Bij Hunzepark kun je genieten van heel veel faciliteiten. Bij de recreatieplas op het park kun je lekker zwemmen, maar ook bijvoorbeeld kanoën, vissen of langs de kant beachvolleyballen. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen in het water. Maar je kunt ook een duik nemen in het grote verwarmde buitenbad dat open is van begin mei tot half september. En wanneer dit zwembad gesloten is, kun je gebruikmaken van het zwembad bij Vakantiepark Hunzedal.

Alle accommodaties van Hunzepark: Bekijk nu >
Bekijk Hunzepark

Home > Vakantieparken > Hunzepark