Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Nederland - Noord-Holland - Egmond Aan Zee

Aanbieder: Kustpark Egmond aan Zee Roompot

Kustpark Egmond aan Zee

Als je op zoek bent naar een plek met prachtige natuur, het strand, de zee en verschillende soorten activiteiten in de buurt, dan zit je bij Kustpark Egmond aan Zee op de juiste plek. Je vindt hier de perfecte mix tussen een rustige en actieve vakantie in het midden van de natuur. Voor de kinderen vind je hier een peuterbad bij het openluchtzwembad. Zo kun je altijd saampjes een verfrissende duik nemen. 

Genieten aan de Noordzee

Kustpark Egmond aan Zee ligt vlak bij het Noordzeestrand, waardoor je hier 's zomers heerlijk kunt wandelen, pootjebaden of bijbruinen. In deze omgeving kun je natuurlijk ook avontuurlijke wandel- en fietstochten maken, waarmee je de prachtige natuur in de omgeving van het vakantiepark kunt ontdekken. Als je liever steden bezoekt, dan is het ook leuk om Alkmaar te bezoeken. Maak hier een rondje over de beroemde kaasmarkt, shop een nieuwe outfit in de binnenstad of ga cultuur snuiven bij verschillende musea. 

Kamperen of overnachten in een chalet

Als je bij Kustpark Egmond aan Zee boekt, heb je de keuze uit twee opties: overnachten in een knus chalet of een campingplek in de buitenlucht. De chalets zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen en beschikken onder andere over de volgende voorzieningen: een vaatwasser om je van gemak te voorzien, gratis wifi zodat je al je series kunt blijven checken en een privéterras met tuinmeubilair. Naast een standaard chalet kun je bij Kustpark Egmond aan Zee kiezen voor een kindvriendelijk chalet. Hier staat kindermeubilair voor je klaar en vind je in de tuin een zandbak waar de kleintjes lekker in kunnen spelen. De campingplekken zijn voorzien van stroomaansluiting, maar verschillen van grootte. Ga jij voor 50, 100 of 120 vierkante meter om jouw tent of camper neer te zetten?

Alle accommodaties van Kustpark Egmond aan Zee: Bekijk nu >
Bekijk Kustpark Egmond aan Zee

Prijzen vergelijken

Kustpark Egmond aan Zee is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Kustpark Egmond aan Zee