Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen

Nederland - Noord-Brabant - Hilvarenbeek

Aanbieder: Lake Resort Beekse Bergen Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen

Heb jij altijd al willen overnachten tussen de dieren, maar is een reservaat in Afrika net iets te ver weg? Gelukkig hebben we het Lake Resort Beekse Bergen (voorheen Lake Resort & Safari Resort Beekse Bergen) waar jij in een mooie lodge, boomhut of safaritent kunt genieten van alle dieren om je heen. Kies uit bij welke dieren jij wilt overnachten en dan kan jouw onvergetelijke vakantie beginnen. 

Wakker worden met...

Tijdens je verblijf heb je twee opties waar je wakker wilt worden. Bekijk jij 's ochtends de mooie dieren van de savanne of ga jij voor wakker worden bij de leeuwenvlakte? Verblijf in een luxe lodge vanaf 1 tot maximaal 8 personen. Een uitje voor het hele gezin dus waar voor jong en oud genoeg vermaak is. De dieren zitten in hun verblijven, maar vanuit je lodge is er goed uitzicht en zijn ze super dichtbij. Daarom mag je bij het Safari Resort ook geen eigen huisdieren meenemen. In de lodge ben je voorzien van bedlinnen en handdoeken en je kunt gemakkelijk vanuit het resort de rest van het park bezoeken. In Karibu Town vind je een overdekt zwembad, restaurant en meerdere bowlingbanen om gebruik van te maken. 

Genieten tijdens je verblijf

Bij het overdekte Maji Springs zwembad kunnen de kleine vakantiegangers de hele dag spetteren door het water. In het overdekte zwemparadijs is zelfs een speeltuin te vinden met verschillende speelelementen. Als je de echte safari sfeer ook wilt proeven, mag je tijdens je vakantie een bezoek aan restaurant Moto niet overslaan. Moto betekent in het Afrikaans 'vuur' en je vindt hier dus heerlijke grillgerechten op Afrikaanse manier bereidt. Daarnaast staat er altijd een borrelplankje klaar met heerlijke drankjes in de Pamoja Lounge. Hier kun je genieten van een drankje met de hele familie onder het genot van muziek én je kunt gebruik maken van de bowlingbanen in de lounge!

Alle accommodaties van Lake Resort Beekse Bergen: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Je vindt Safaripark Beekse Bergen tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de gemeente Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

Op het park van Safari Resort Beekse Bergen geniet je onder andere van gratis wifi. Ook heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het park. 

Safari Resort Beekse Bergen beschikt over een zwembad. Bij Maji Springs ervaar je nooit genoeg waterpret. 

Safari Resort Beekse Bergen is zeer geschikt voor gezinnen, maar ook stelletjes zijn hier van harte welkom. 

Je kunt vanaf 15.00 de sleutel ophalen en de accommodatie in. Voor die tijd mag je al wel gebruikmaken van de faciliteiten op het vakantiepark!

Bekijk Lake Resort Beekse Bergen

Prijzen vergelijken

Lake Resort Beekse Bergen, Safari Resort Beekse Bergen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Lake Resort Beekse Bergen