Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Aelderholt

Landal Aelderholt

Nederland - Drenthe - Aalden

Aanbieder: Landal Aelderholt Landal

Landal Aelderholt

Landal Aelderholt bestaat uit 281 bungalows, een overdekt zwembad met glijbaan en een indoorspeelparadijs! Vanuit jullie bungalow kun je zo de fiets opstappen om de omgeving te ontdekken. Geniet van de natuur in en rondom Landal Aelderholt. In de avond kun je lekker uiteten en daarna nog even met het gezin bowlen. Oh, en wist je dat sommige bungalows over een privésauna beschikken? Dat is nog eens luxe!

Faciliteiten

Naast dat Drenthe de ultieme fietsprovincie is, kun je er ook heerlijk wandelen! Fiets niet meegenomen? Geen zorgen, je kunt bij de receptie (elektrische) fietsen huren! Hoe handig is dat? Ben je toe aan even een moment tot jezelf komen? Ga dan langs de Beauty en Wellness! Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, of je brengt een bezoek aan de kapsalon of nagelstudio! De kleine kinderen kunnen geitjes voeren in de dierenweide of gezellig gaan knutselen in de Bollo Club. De oudere kinderen kunnen zich volop uitleven tijdens diverse sportactiviteiten of bij de speelautomaten. Kortom voor jong en oud van alles te doen!

Omgeving

Landal Aelderholt is omringd door bossen en heide, waar je leuke en mooie uitstapjes kan maken. Zo kun je met het hele gezin aapjes kijken in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, maar je kunt ook de bekende hunebedden bekijken. Naast het park ligt een golfbaan waar je als gast van Landal Aelderholt 20% korting krijgt. De Escape Room Sneak Out Sleen is voor de stoere mensen onder ons! Durf jij het aan? Of kies je toch voor een Klimpark Outdoor Grolloo? Er is veel te doen zowel op het park als in de omgeving! 

Alle accommodaties van Landal Aelderholt: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, de bungalows gaan t/m 24 personen. 

Ja, het park beschikt over een binnenbad met diverse waterattracties. 

Ja, Drenthe is de ultieme fiets en wandel provincie

Als je met eigen vervoer komt, kan je bij de bungalow parkeren. Als je met het OV komt is het vanaf de bushalte nog 1,5 kilometer lopen naar het park.

Ja, je kunt bij de bunaglow parkeren of op de pakeerplaats. 

Bekijk Landal Aelderholt

Home > Vakantieparken > Landal Aelderholt