Landal Ameland State

Waddeneilanden - Nederland

Landal Ameland State

Ontdek het mooie Ameland in jouw verblijf bij Landal Ameland State. Wil jij Ameland op een andere manier verkennen? Spring in een vliegtuigje en bekijk Ameland vanuit de lucht! Hoe gaaf is dat? Bovendien zijn er ook andere manieren om het eiland te ontdekken, denk hierbij aan te paard, wandelend of met de fiets. Er is genoeg te doen in en om het park voor jong en oud! 

Faciliteiten

Eet na een dag vol plezier bij Grandcafé - Restaurant 'Brood' of haal wat lekkers in de minishop. Met het strand en de zee op slechts 100 meter afstand belooft dit veel plezier, denk aan powerboaten, kitesurfen, raften of strandzeilen! Een balletje slaan op de eerste overzeese golfbaan van Nederland is zeker een must in jouw vakantie bij Landal Ameland State. De kinderen vermaken zich dagen op het strand en in de verschillende speeltuinen! 

Omgeving

De watertoren van Ameland is natuurlijk zeker een bezoekje waard, ontdek de prachtige en interessante geschiedenis. Beklim deze watertoren en geniet vooral van het mooie uitzicht. Ameland is natuurlijk een van de Waddeneilanden en daardoor kun je ook wadlopen naar andere waddeneilanden, met een beetje geluk spot je onderweg nog een zeehond. Ga niet weg zonder Amelands’ likeur: een Nobeltje geproefd te hebben en neem een fles mee als souvenir! 

Bekijk Landal Ameland State

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!