Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg

Nederland - Utrecht - Overberg

Aanbieder: Landal Amerongse Berg Landal

Landal Amerongse Berg

Ontglip de drukte en kom heerlijk uitrusten bij Landal Amerongse Berg. Kies je voor je eigen wellnessruimte of je eigen jacuzzi? Eet 's ochtends een lekker broodje en ga vervolgens op pad naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en geniet van de natuur! Zin in meer actie? Ga karten, jumpen of lasergamen bij The Maxx! Neem een frisse duik in het binnenzwembad met Turks stoombad, peuterbad en speciale waterspuiters voor kinderen.

Faciliteiten

Huur een skelter en ontdek de provincie Utrecht en de omgeving op een wat andere manier. Speel een potje voetbal op het multifunctioneel sportveld of ga golfen bij Adventure Golf. Gelukkig is er genoeg te doen voor de kinderen, huur een speciale kinderaccommodatie om jouw verblijf compleet te maken! De kinderen springen heel de dag op de airtrampoline of vermaken zich op het kabouterpad bij de speeltuin. Bestel je boodschappen online bij de parkshop en diner gezellig met zijn allen in het huisje! 

Omgeving

Bezoek Kasteel Amerongen, geniet van het prachtige landschap of van een van de shows in het kasteel. Het Nationaal Militair Museum in Soest is ook zeker een aanrader, de voormalige vliegbasis Soesterberg is sinds kort omgetoverd in een museum waar je de wereld van de krijgsmacht ontdekt. Bovendien kun jij jouw favoriete dieren spotten bij Ouwehands Dierenpark of een dagje shoppen in Amersfoort! Kortom genoeg te doen voor jong en oud. 

Alle accommodaties van Landal Amerongse Berg: Bekijk nu >
Bekijk Landal Amerongse Berg

Home > Vakantieparken > Landal Amerongse Berg