Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel

Nederland - Waddeneilanden (Texel) - De Koog

Aanbieder: Landal Beach Park Texel Landal

Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel biedt een strandvakantie in eigen land! Met het strand slechts op 1,5 kilometer afstand en villa's die aan het water liggen, belooft dit veel goeds. Ontspan jij in je eigen bubbelbad of kies je voor de sauna? Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de Waddeneilanden. Kom jij binnenkort langs in dit vakantiepark op Texel?

Waddeneiland Texel

Neem een heerlijk Texels biertje op het strand en geniet van het uitzicht of ga voor de ultieme ervaring langs de bierbrouwerij. De vuurtoren is natuurlijk een must-see als je een bezoek brengt aan Texel. Met 140 kilometer aan fietspaden is Texel een fietsdroom voor velen. Houd je meer actie? Ga dan een middag surfen, parachutespringen of zelfs een rondvlucht maken met Texel Air! De zeehondjes zijn haast niet te missen, stap op een boot en bewonder ze van dichtbij! 

Accommodatie

De villa's bieden veel luxe aan, zo kun je kiezen uit accommodaties met een bubbelbad en/of een sauna. Perfect om na een actieve en avontuurlijke dag uit te rusten. De villa's zijn allemaal vrijstaand en beschikken over alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Sommige villa's liggen direct aan het water waar je heerlijk in kan vissen! Hoe leuk is dat?

Alle accommodaties van Landal Beach Park Texel: Bekijk nu >
Bekijk Landal Beach Park Texel

Home > Vakantieparken > Landal Beach Park Texel