Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Coldenhove

Landal Coldenhove

Nederland - Gelderland - Eerbeek

Aanbieder: Landal Coldenhove Landal

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove heeft een mooie ligging in het bos waardoor je hier omringd bent door de natuur. Het park bestaat uit 364 bungalows en 5 safaritenten. In Landal Coldenhove beleef je veel waterpret in het overdekte zwembad, en volop klimplezier in het indoorspeelparadijs. Wil je heel graag de hond meenemen? Dat kan gewoon in dit vakantiepark! Landal Coldenhove biedt een hondendouche aan en als je de hondenbungalow boekt, krijg je een gratis welkomstpakket voor jouw hond. En wist je dat het park ook een aparte camping heeft?

Faciliteiten

Hapje eten bij Landal Coldenhove? Ga langs de brasserie, snackbar of de parkshop! Het park biedt diverse faciliteiten aan, zoals een airtrampoline, tafeltennistafel, een midgetgolfbaan en een springkussen. Gaan jullie voor een dagje zwemmen? Geniet dan van het overdekte zwembad met verschillende soorten waterattracties! De kinderen kunnen heel de dag spelen in het grote indoorspeelparadijs, het Speelbos met diverse klimmogelijkheden of op de miniscooterbaan.

Omgeving 

Gezien de mooie ligging van het vakantiepark, is het zeker ook een aanrader om de Veluwe te gaan ontdekken. Vanaf Landal Coldenhove heb je volop mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietstochten door de bossen. Breng daarnaast een bezoek aan Burgers Zoo, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij of kom tot rust in Thermen Bussloo. Er is veel te doen in de omgeving en dat is zeker aan te raden als je een dagje op stap wilt!

Alle accommodaties van Landal Coldenhove: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Je vindt veel verschillende activiteiten in de omgeving van Landal Coldenhove zoals, Burgers' Zoo, De Spelerij en De Uitvinderij of de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij!

Jazeker, je kunt vanaf het park een prachtige fiets of wandeltocht maken door de Veluwe!

Ja, de auto kan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen geparkeerd worden. 

Ja, het park beschikt over een overdekt zwembad met daarin een kinderglijbaan, peuterbad en waterattracties.

Ja, het park biedt extra toegankelijke accommodaties aan!

Bekijk Landal Coldenhove

Home > Vakantieparken > Landal Coldenhove