Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Landal De Lommerbergen

Nederland - Limburg - Reuver

Aanbieder: Landal De Lommerbergen Landal

Landal De Lommerbergen 

Landal De Lommerbergen ligt in een bosrijke omgeving waar veel is te doen. Ga eens een eindje fietsen of wandelen en ontdek het mooie Limburg. Het subtropisch zwembad is natuurlijk niet te missen en hoort zeker bij je bezoek aan Landal De Lommerbergen! Houd je van avontuur? Het park biedt veel aan, zo kun je vissen, bowlen of basketballen! Rust uit na een lange dag in de Beauty en Wellness en laat je helemaal verwennen.

Accommodaties 

Landal De Lommerbergen heeft 502 bungalows en maar liefst 19 verschillende soorten! Kom je met je kleine kinderen? Kies dan de bungalow die daar speciaal voor gemaakt zijn, maar daarin een babybed, speelgoed en een kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper! Een aantal van de accommodaties zijn vernieuwd aan de binnenkant waardoor het nu nog mooier is dan voorheen! Bewonder jij binnenkort een van deze bungalows?

Omgeving

Een uitstapje in Limburg kan natuurlijk niet zonder een stukje Limburgse vlaai te proeven. Houd je echt van shoppen en dan vooral met korting? Breng een bezoek aan Designer Outlet Roermond, de grootste in Europa! Willen de kinderen wat leuks doen? Bezoek dan Toverland of Klimpark Fun Forest Venlo, hier zijn de kids wel een paar uurtjes zoet. Kan fietsen en wandelen echt niet ontbreken aan jouw vakantie? Wandel of fiets door het Nationale Park De Groote Peel en geniet van de natuur. Kortom, volop activiteiten mogelijk in de omgeving van Landal De Lommerbergen!

Alle accommodaties van Landal De Lommerbergen: Bekijk nu >
Bekijk Landal De Lommerbergen

Home > Vakantieparken > Landal De Lommerbergen