Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen

Nederland - Zuid-Holland - Reeuwijk

Aanbieder: Landal De Reeuwijkse Plassen Landal

Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt, zoals de naam al aangeeft, aan de prachtige Reeuwijkse Plassen. Stap vanuit jouw waterwoning in de boot en vaar heel de dag in de plassen of de omgeving! Neem daarnaast een verfrissende duik en spendeer jouw perfecte zomerdag in en rondom de plassen! Is het helaas wat minder weer? Dan staat het overdekte zwemparadijs voor jou klaar! De waterwoningen zijn ideaal voor het hele gezin, met vrienden of met je geliefde! 

Accommodaties

De waterwoningen zijn allemaal nog vrij nieuw en geven een luxe en moderne uitstraling. Kom je met de kids? De kinderwaterwoning is dan perfect voor jullie! De kinderwaterwoning is gelegen op een autovrij kindereiland waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. De woning is speciaal ingericht voor gezinnen, zo heeft de accomodatie een kinderspeel-/slaapkamer met twee juniorbedden op de eerste verdieping, een sjoelbak, commode en zelfs een Swinx spelcomputer! Sommige waterwoningen beschikken ook over een sauna-/zonnehemelcombinatie.

Omgeving 

Naast het varen in de prachtige omgeving zijn er ook verschillende activiteiten te doen. Bezoek Gouda voor een dagje cultuur snuiven in eigen land. Gouda is veelzijdig, zo kun je een dagje shoppen, naar diverse musea of langs de historische kaasmarkt waar je de welbekende Goudse kaas kan kopen. Ben jij benieuwd hoe deze Goudse kaas wordt gemaakt? Breng dan een bezoek aan Kaasboerderij de Graaf en proef na de rondleiding een heerlijk plakje kaas. Is een bezoek aan een dierentuin een must in jouw vakantie? Ga dan naar Avifauna in Alphen aan den Rijn of Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Kortom, volop mogelijkheden vanuit Landal De Reeuwijkse Plassen.

Alle accommodaties van Landal De Reeuwijkse Plassen: Bekijk nu >
Bekijk Landal De Reeuwijkse Plassen

Home > Vakantieparken > Landal De Reeuwijkse Plassen