Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal De Vers

Landal De Vers

Nederland - Noord-Brabant - Overloon

Aanbieder: Landal De Vers Landal

Landal De Vers

Landal De Vers is het perfecte startpunt voor de wandel- en fietsliefhebbers. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ga de Maasduinen in! Voor een sportieve middag kun je komen tennissen op de tennisbaan of midgetgolfen. Spring letterlijk in het diepe in het vernieuwde overdekte zwembad met kinderglijbaan, peuterbad en bruisbank.

Accommodaties

Kom je met de kinderen naar Landal De Vers? Kies dan voor een kinderbungalow, die kort geleden nog is gerenoveerd is. Wat kun je verwachten van een kinderbungalow? Kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper en éénpersoonsbed, Bollo spellentafel en zelfs een jeu-de-boules-set! Ideaal dus als je met de kindjes komt. De bungalows gaan van 2-persoons tot en met 16-persoons, perfect om hier jouw vakantie te spenderen of je nu samen met vrienden komt, met je geliefde of met de hele familie.

Omgeving

Een dagje de omgeving verkennen? En ben je een echte bierliefhebber? Breng een bezoek aan Bierbrouwerij Hertog Jan Brouwerij in Arcen, waar je een interessante rondleiding krijgt door de brouwerij (met proeverij natuurlijk). Daarna kun je een heerlijk hapje eten in het restaurant ernaast! Heb jij altijd al de Maas willen zien? Ga mee met de rondvaart. Voor durfals is Attractiepark Toverland natuurlijk ook een aanrader, durf jij alle achtbanen aan?

Alle accommodaties van Landal De Vers: Bekijk nu >
Bekijk Landal De Vers

Home > Vakantieparken > Landal De Vers